fick finbesök i fredags

i fredags kom min barndomsvän Josse och hennes lille 4:a månaders son Albin på besök.
Det var första gången jag träffade honom då dom bor i Simrishamn.
Vi fick börja med att duscha honom då han kräkt ner hela sig under bilfärden. Sen va det gos för hela slanten. Och lite mat med förstås. Bjöd på en kycklingpaj som jag bara älskar!


en trött josse efter körningen och en hungrig Albin som nästan inte syns bakom nappflaskan


så liten och så söt


Fina josse ♥


Nu är han redo för hemfärd

Tack för ett fantastiskt besök! Nästa gång blir i Fbg och då blir det en lite längre tid ♥
Puss ♥


hemma en snabbis

Har som vanlig varit i Halmstad ihelgen.
I fredags var vi på Mårtenssons med härliga vänner och åt god mat och drack gott.
Vi gick hem vid 22-tiden för på lördagen skulle vi köra hem till Emils föräldrar för att fira
hans pappa som fyllde år och hans mamma på morsdag så klart. Det blev både grillat och tårta.
När vi va mätta och goa begav vi oss hem till Halmstad igen. Väl hemma blev det bara mys i soffan resten av kvällen.
I söndags var vi ute och kikade lite på hus och stugor. Stannade även till vid Tylösand och spelade äventyrsgolf. Eftersom Emil fuskade så vann han!!! ;)


Mitt första slag. Bollen hamnade visst i vattnet


Mitt andra slag. Bollen hamnade visst i vattnet igen. Tacka vet jag håvar!


Tur att det är så fint där iaf :)


Emil är koncentrerad när han puttar i bollen

Idag måndag åkte jag till stugan på morgonen för att umgås med mamma som kom dit igår. Vi firade morsdag ensamma. Mysigt! Jag var duktig och klippte gräset medans hon planterade en massa fina blommor. Det blev en cykelrunda också innan vi åt för att sedan lägga oss i varsin solstol. Kl 15 åkte jag hem till Växjö för att jobba extra 18-23. Imon jobbar jag 9-17.30 och sen är jag ledig i två dagar. Därför åker jag tillbaka till Halmstad imon igen. Blir ett evigt körande fram och tillbaka men det är det värt!

Ha det fint!
Puss ♥

Nu är jag på benen igen...

i måndags när jag åkte hem från Halmstad kände jag mig riktigt kass. Så där febrig och klen som man kan känna sig. Gick ändå och jobbade. Likaså i tisdags då jag började redan 6.50. Hann liksom inte känna efter riktig, men vid lunch blev jag dålig igen. Slutade jobbet kl 14 och åkte hem och la mig på soffan. Halvsov hela eftermiddagen/kvällen och gick och la mig vid 22 tiden.
På onsdagen vaknade jag av att grannana höll på och springa upp och ner och smälla i dörrarna. Jag blev irriterad för att de väkte mig och huvudet bankade. Jag tpg en tablett och tänkte fortsätta sova lite till för att se om jag kunde jobba eller inte. Då kollade jag på klockan pch upptäkte att kl va 12.00 och jag började jobba 13.00. Jag höll alltså på att försova mig när jag börjar 13! Helt galet. Kunde ju inte dirket ringa ocj sjukanmäla mig en timme innan jag började så jag fick bina mig igenom ytterligare en dag. Men nu känner jag mig frisk och pigg igen :)

Ska bjuda på en bild från i lördags då jag och emil va i stugan och målade 

 

Mamma ♥



på kvällen tog vi ett (?!) glas med Herr och Fru Melldén Sandmark ♥



♥ Kärlek ♥


Oops I did it again....





Ni förstår nog vad som hänt med tanke på vad bilden visar.
Jag skulle bara bre en smörgås och satte då på plattan av nån orsak. Varför har jag ingen aning om. Då jag inte visste om (?!) att jag satte på den la jag locket till smöret på just den plattan! Resultatet ser ni ju!

Förra helgen när jag skulle åka till jobbet och Emil skulle åka hem till Halmstad så höll han på att glömma sin matlåda, så han sprang in igen och då skrek han på mig: Elin har du satt på plattan... mitt svar: just ja det gjorde ja visst innan. Varför har jag inget bra svar på... 

Tips på vad jag kan göra för att sluta sätta på plattor hela tiden? Det är ju jäkligt farligt!
Jag brukar oftast kolla innan jag går hemifrån så att spisen säkert är avstängd, men ibland glömmer jag bort!
Och jag sätter ju på plattorna utan att jag är medveten om det, så det går ju inte bara säga att jag ska sluta upp med det... Märkligt!





jordbävning utanför Halmstad


tidigt idag på morgonen kom ett mindre skalv i Kattegatt 30-40 km utanför Halmstad som mätt 2,8 på richterskalan.
Jag minns för ca 3 år sedan då det va jordskalv här i Växjö. Då vaknade jag av att jag flög in i väggen. Riktigt läskigt det här. Men tänk då hur det känns när en riktig jordbävning inträffar. Fy farao!


det blev svart och kusligt


idag på jobbet vid 9:e tiden skulle jag precis ringa in en beställning när allt bara slocknade. Lysen slocknade och kassorna la av direkt. Vet fortfarande inte vad strömavbrottet berodde på men det var på hela Norremark. Förmodligen var det nån som råkade gräva av nån kabel eller nåt.
Jag fick snabbt springa till ingången och se till så att det inte gick in fler kunder i butiken. Sen satte vi upp en lapp och låste. Då det enda ljuset som sken va nödbelysningen var det nästan för mörkt för att jobba så det fick bli frukost i stället med resterande personal! Efter ca 30 min slogs allt igång igen.
Det är nästan lite kusligt men ändå så härligt när strömmen går på jobbet. Det är alltid surrande ljud och det piper överallt. Då var det bara helt tyst. Skönt! 

Puss ♥



En solig onsdag och jag är ledig


Solen håller i sig även idag, men jag har hört på ryktesväg att det tyvärr ska bli sämre imon igen!
Idag måste jag ner till banken och fixa ett litet problem som uppstått. Eller problem och problem. Jag vet inte vad det är för pengar som dras från mitt konto varje månad men misstänker att det är gymmet som jag fortfarande betalar för trots att jag sa upp det i februari.
Sen bär det av mot Lessebo för att hälsa på bror med familj. Jag saknar min lilla Elias ♥

Hoppas Ni får en härlig dag!
Puss ♥

 

 


hemlig resa


i september firar Emils jobb 10 år och det firar dom med hemlig resa med respektive.
jag som är så nyfiken vet inte hur jag ska klara dessa månader utan att få reda
på vart det bär av. Men kul kommer det med all sannolikhet att bli.




Kick off

nu ska jag iväg och jobba 9-17 men kan förhoppningsvis sluta en halvtimme tidigare så jag hinner göra mig i ordning det sista innan mötet börjar 17.00. Efter mötet blir det hemlig aktivitet. Om jag är nyfiken!!

Jag berättar mer om detta imorgon.
Trevlig onsdag!

Puss ♥

helg med Valborg och 1:a maj!!


helgen har jag som vanligt tillbringat i Halmstad med hjärtat ♥

I fredags fixade vi en del inför lördagen då vi bjöd några vänner på grillkväll. Vi handlade maten och marinerade köttet. Sen tog vi oss en lång promenad i solen och avslutade solnedgången på balkongen med ett glas rött och yatzy. Tyvärr hann vi bara med en och en halv omgång då jag råkade rulla ner en tärning som hamnade i buskarna nere på marken :(
Vi kollade på en skräckfilm innan vi gick och la oss vilket inte va speciellt smart. Emil vaknade av att jag låg och skrek och då vaknade jag med helt förtvivlad. Mardrömmen va så verklig och jag försökte gråtandes berätta vad som hände i drömmen för Emil innan jag kunde somna om igen.

På lördagen gick vi som vanligt vår morgonpromenad innan frukost och sen blev det stan för hela slanten. Jag gjorde ett (tre) undantag från mitt shoppingförbud. Men jag är så nöjd med kläderna! :)
Vi avslutade med shoppinglunch på Harrys. Deras shoppinglucher är alltid lika goda för en billig peng. Endast 89 riksdaler!

När vi kom hem blev det stressigt med att ordna till resten som skulle fixas innan våra gäster skulle komma. Det skalades och skivades potatis och morötter till potatisgratängen, vi gjorde i ordning salladen, städade grillen och utemöblerna och sist med inte minst fixade vi i ordning oss själva.
Maten blev god och kvällen blev lyckad. Framåt midnatt begav sig hela gänget ut för att göra Mårtenssons osäkert, medans jag kröp ner i sängen i stället. (inte för att jag var full utan för att jag helt enkelt inte va sugen). "det är ju en dag i morgon också" (jag har blivit 27 och klok)!!

Söndagspromenaden blev över två timmar lång i det vackra soliga vädret. Sen kom Rasmus och Emilia en sväng för att hämta lite saker de lämnat kvar efter gårdagen. Resten av dagen (förutom en till promenad) tillbringades i soffan med 2 filmer innan det var dags för sängen igen.

Idag är det måndag och då åker jag tillbaka till Växjö igen!
På återseende!

Puss ♥



RSS 2.0