SATC 2

På trosdag ska jag och några tjejer från jobbet på bio-premiären av Sex and the city 2.
Vad mer finns att säga om detta? UNDERBART!



lunch i det gröna

idag lunchade jag och sötaste Ida med sallad ute på gräsplätten utanför jobbet,
Helt underbart att sitta ute och äta. Allt smakar så mycket bättre då.
blev dock chockad när jag nån timme senare skulle ut och slänga kartoner och upptäkte att
det regnade. Märkligt väder det här. Jag vill ha sommar nu!!!

kvällsarbete...

det är ett tag sedan jag jobbade kväll nu. Jag ska egentligen jobba alla onsdagskvällar enligt mitt nya schema men ofta behövs jag dagtid i stället men inte idag. Så jag jobbar stängning och det ska faktiskt bli ganska roligt.
Typiskt nog så är jag så trött idag att jag nästan skakar. Ögonlocken vill stängas hela tiden och jag har inte ork till någonting. Huvudet bankar och andningen är tung. Jag hoppas det blir bättre när jag väl är framme.
See ya!

att aldrig känna sig nöjd....

jag har alltid varit en person som aldrig kännt mig till 100 % nöjd. Jag kan känna att det jag gjort är ok men att jag kunde gjort bättre ifrån mig. jag ställer allt för höga krav på mig själv hela tiden, vilket faktiskt börjar bli ganska jobbigt nu.

Sen jag för 5 veckor sedan började mitt vikariat som gruppchef har det inte gått en enda dag då jag känt att " fan va bra jag varit idag". Jag har miljoner saker att göra varje dag så som beställningar, priser, skyltar, bygga om gavlar, upplockning mm mm. Men aldrig hinner jag med allt så jag får skjuta upp saker och får därmed dåligt samveta över att gå hem trots att jag jobbar över en till två timmar varje dag. Jag försöker se det som så att bara beställningarna är gjorda så är det lugnt. För varuplock gör vi ju allihopa. Men jag ska säga det att det är förbaskat svårt att göra en beställning när inte allt nytt är upplockat. Särskillt i mejeriet där det kan finnas två dagars beställningar i kylen som inte är färdigplockade... jaja, ni fattar säkert.

Jag menar inte att jag inte tycker detta jobbet är roligt för det tycker jag verkligen att det är. Jag älskar det och vet inte vad jag ska göra när mitt vikariat är över. För det blir inte roligt att gå tillbaka till min vanliga tjänst igen.

Vad jag menar är att dagarna räcker inte till för att jag ska hinna med allt jag ska och vill göra. Jag önskar att en timme gick lika sakt som två tillsammans (?!) Jag har en massa planer på vad och hur jag ska göra i butiken men tyvärr så kommer jag förmodligen inte att hinna göra dessa saker. Fast iof det går bättre och bättre för mig varje dag och jag börjar faktiskt komma in i det riktigt ordentligt.

Hade jag sluppit:
 - telefonen som ringer hela tiden
 - lägga in priser som inte fungerar i kassan
 - hjälpa kunder (frågar om ALLT)
 - alla säljare
och en hel hög med andra saker som egentligen inte tar tid men tillsammans tar många timmar om dan tillsammans så hade allt gått mycket bättre.

MEN:
 - nån måste ju svara i telefonen
 - vad skulle vi göra om inte priserna låg i kassan (omöjligt att kunna alla i huvudet)
 - Kunder är det VIKTIGASTE vi har och vi ÄR hjälpsamma på jobbet
 - Utan säljarna skulle vi inte få reda på alla nyheter så fort utan att själva lägga ner tid på det
Allt negativt har något positivt med sig!!

Jag är ändå stolt över min prestation för det är faktiskt inte alla som hade lagt ner som mycket arbete, tid och engagemang som jag gör. Och tar det på så stort allvar som jag faktiskt gör. Jag älskar att lära mig nya saker och känna utmaning med mina arbetsuppgifter både på jobb och i livet men just nu känns det bara förmycket.
Men vem vet, en dag kommer jag kanske hem på ett alldeles strålande humör och känner:
Fan va bra jag är! :)


GodMorgon lilla gumman

dom orden vaknade jag av idag och det var inte vem som helst som sa detta utan min älskade pappa som helt överraskat kom och väckte mig. Det var mysigt! Vi drack kaffe och käkade kakor och choklad (min frukost).
Han var på väg till brorsan och mickan för att hjälpa till med renoveringen i huset.
Mer sånna väckningar tack! :)

Vårruset 2010

vi lyckades skrapa fram ett lag på 6 (ynka) personer på jobbet till våruset. detta för att få en picknick korg. Vi va inte super taggade på jobbet inför loppet men väl där skaffade alla fram någon slags kraft vi själva inte visste fanns. Vi värmde upp vid Elins plats och blev oehört taggade. Tredje startskottet var det vår tur. Jag och Lollo höll ihop hela varvet. hela 5 km lyckades vi springa utan avbrott och jag är sjukt nöjd då det säkert är minst tre år sedan jag sprang. Klarade loppet på ca 30 min. Om ett år ska jag klara det på bättre tid. men som sagt jag är nöjd med både insatts och tid!

blir en lång men rolig och lärorik dag imon...

Imon ska jag hämta upp lite folk på jobbet och sen vidare mot huvudkontoret där det ska hållas en frukt- och grönsakskurs. Ska bli så spännande! Förmiddagen blir de teori och eftermiddagen praktik på jobbet. Så kom in imon em så får ni se en ur snygg frukt- och grönt avdelning :)
Det är så roligt med frukt och grönsaker för man kan göra så himla snyggt med alla färger och former. Jag längtar jätte mycket!
På kvällen blir det vårruset med jobbakompisar och kanske det bästa av allt: Picknick! Måtte bara regnet försvinna så det blir solsken! Önska mig lycka till för det här kommer bli jobbigt!


RSS 2.0