imorgon kl 16.00....




imorgon kl 16.00 tar jag SEMESTER!


Planerna:
Halmstad (marinfestivalen + Rix fm)
Karlskorna (besöka min gamla hemstad)
Ronneby (hälsa på Malin & Olof)
Håknaryd (grillkväll hos Emils föräldrar)
Falkenberg (stugan)

Ev någon annan liten dagsutflykt kanske!
Tips?

Hopps Ni har en underbar semster!
Puss & Kram




såå typiskt mig....

då vi precis har börjat med automatorder på jobbet blir det en del fel så här i början...
vi måste därför gå igenom hela ordern  och nolla vissa saker och i vissa fall även lägga till varor.
Då jag är säljchef går jag varje vecka igenom min avdelning.
Förra veckan fick vi en sån jätte order på ca 1300 varor mer än va vi brukar vilket innebar att det tog ett x antal timmar att gå igenom den innan den skickades på "allvar".
När jag och chefen va klara med vårt satte vi oss vid datorn och nollade allt som skulle nollas. (han läste och jag nollade i datorn) När va hade exakt 7 sidor kvar av ca 100 (?!) råkade jag givetvis radera hela skiten. Jag blev chockad och sa lite fula ord medans chefen sa nåt i stil med ojdå, allt vi skrivit in försvann visst. Nu tar vi en kopp kaffe! Skönt att jag har en chef som alltid tar det lugnt och aldrig blir arg. 
Efter kaffet började vi om från början och jag lyckades :) Kl 15.55 skickade vi iväg ordern som ska vara inne senast prick 16.00. annars är det försent.
Är det bara jag och min otur som lyckas med något sånt här eller finns det fler som jag??

I love my car

idag ringde min bilmekaniker och sa att bilen är fixad.
Den startat! Underbart!
Är dock en aning fattigare. Men det är det verkligen värt!





lördagen den 10 juli

varit hos brorsan och Mickan hela eftermiddagen så Emil fick träffa lilla Elias. Åhåå, han är verkligen helt underbar. Legat och myst i mitt knä mest hela tiden :)
Nu har vi grillat lite och ska strax bege oss ner till stan för uteservering och öl.
Hoppas ni får en härlig lördag kväll så kanske vi ses på stan :)


Och så äntligen kom han...

natten till i onsdags blev jag faster till en helt underbar liten pojke, Elias.
Han är så otroligt fin. Jag var och hälsade på dem på bb på onsdags em och han var så lugn och fin. En sak är säker och det är att det kommer bli en bortskämd liten krabat!




Här är Elias endast 6 timmar gammal och redan så fräsch och fin!





Fasters lilla tuffing :)

ändrade planer i helgen...

.... som jag skrev i föregående inlägg så var tanken att jag skulle åka till Halmstad imon, men pga bilen så kan jag tyvärr inte göra det. Jag ringde till min bilmekaniker och han sa att det var bränslepumpen det var fel på, så tyvärr får jag inte tillbaka bilen förrän nästa vecka. Detta innebär att jag får fortsätta cykla till jobbet. Usch man blir verkligen både lat och bekväm när man har bil. Det tar ca 10-15 min att cykla till jobbet så varför klaga egentligen??!!!

I skrivandet stund kom jag att tänka på att det var evigheter sedan jag var i Växjö över en helg. Har inte varit här sedan helgen v. 19. Alltså inte på 8 veckor.  För det var då Mikis♥ hade sin födelsedagsfest! Galet va tiden går fort!

Imorron kommer Emil♥ och jag ska pussa mycke på han för jag saknar han så otroligt mycket. Ibland är det verkligen jobbigt att vara särbo och ännu värre att vi har distansförhållande!


idag var en svårstartad dag

idag var en svårstartad dag både när det gällde mig och bilen. Jag kom dock iväg men det gjorde tyvärr inte bilen min. Han var envis och tjurig och vägrade ta mig till jobbet. Det var bara att hoppa upp på stålponnyn och trampa bort mot coopet. Började kl 7 men va där ca tio över.
Eftersom bilen inte mår bra och är lite smått sjuk fick han lämnas in på bilsjukan. Där får han stanna minst till fredag. Typiskt! Jag som ska till Halmstad på fredag. Får nog helt enkelt ändra om mina planer!
Imon börjar jag kl 6 då jag alltid öppnar förbutiken själv på torsdagar, vilket innebär att jag får cykla 5.30. det är tidigt tycker jag!!! Så.. dax för sängen. Glöm inte skänka bilen en tanke så han blir frisk och kry snart UTAN att det korstar skjortan!

6 juli 2010

detta är bland den bästa dagen i mitt liv...

gelsula

vi har äntligen fått våra gelsulor till skorna på jobbet igag och det var helt underbart skönt kan jag säga. Det var som en befrielse och det kändes som jag flög fram över golvet. Att gå i hårda skor på ett hårt golv åtta timmar om dagen är inte alls skönt för de små fossingarna. Så tummen upp för gelsulor!


Årets första dopp

japp, nu är äntligen årets dopp avklarat. Och detta i sällskap av Mikis! Vi åkte till Hissö och tog oss ett litet dopp. Som vanligt var jag en fegis och stod hur länge som helst i vattnet utan att doppa mig. Det hela slutade med att jag fick doppa mig tillsammans med en gammal tant då mikis räknade till tre... haha!
Mamma blev inte speciellt förvånad när jag råka nämna detta då hennes kommentar var: "ja du har alltid varit lika feg varje gång du ska doppa dig" Va fan, ska inte mammor vara förstående och i stället säga: Ja, jag förstår dig för det är en nära döden upplevelse varje gång man ska doppa sig!


RSS 2.0