Frost

Jo hej och hå... det är ju för fan inte ens september än... vad är det som händer egentligen?
Vet inte om det varit frost här i Växjö men i Smålandsstenar har det iaf varit det två nätter i rad och just det brorsan sa att det varit det här inatt med....
Galet.. blir ju fan mörkrädd!

Förfrågningsunderlag

....är äntligen klart och inskickat.....

suck

Tänkas att Belus har varit i skolan idag på en as trist föreläsning. Dock måste jag ju erkänna att jag tycker att Palmen är störtskön...hahah.
Samtal med jc om hans beteende och utbildningen mm... tror ändå att han tog det till sig för en gång skull...
Får hoppas i alle fall!
Måste fortsätta med förfrågningsunderlaget som ska vara inne imon...hjälp!
Jag har ingen motivation för fem öre... vad ska jag göra tänks?!

film

Såg precis en "verklighetsbaserad" film som nästan stämde precis med vad som har hänt mig. Det var så verkligt för mig att jag nästan trodde att det var en film om mig. Det var skrämmande likt i vissa scener och en person var till och med lik en av dem....
Tänkte stänga av filmen efter bara fem minuter nästan men bestämde mig för att vara stark och se hela filmen för att få upp ögonen för vad som verkligen hände. Det gjorde verkligen ont och jag grät nog varenda sekund av filmen. Var tvungen att ta en paus efter halva för att lugna ner mig. Fick många tankar och flashbacks framför mig, vilket var otroligt jobbigt men ändå kändes skönt på ett sätt.

I recencionen om filmen står det: "Varför gör de som de gör? Vad har hänt tidigare i deras liv?"
De är precis de frågor jag ställt till mig själv varje deg i ett och ett halv år nu... Jag önskar att jag kunde få svar på dessa frågor, vilket jag förmodligen aldrig kommer att få.

Det var så skönt på ett sätt att se denna filmen för att på något sätt få bekräftelse på att det faktiskt finns fall då de jävlarna åker fast. Nu var det iof bara film men jag hoppas av hela mitt hjärta att de åkte fast i verkligheten och att de fick ett hårt och jävligt långt straff för det förtjänar de jävlarna. Jag hoppas att dom ruttnar i fängelset. Tyvärr är det kanske en på miljonen som åker fast eftersom det aldrig finns "bevis" som de så fint kallar det. Jag förstår att tjejer aldrig vågar eller vill anmäla eftersom jävlarna ändå aldrig åker fast. Dom åker in och blir förhörda. sitter i finkan i tre dagar (alltså så länge som snutarna får hålla dom tills förhör har gjorts med dem och offret, tills det inte går att bevisa något.) Klart som fan att tjejer inte vågar anmäla då pga att de kommer få höra så mycket skit och hot både från dem och från deras kompisar när de frisläppts. Det värsta av allt är nog att dom jävlarna vet om att de kan göra vad fan dom vill sen åker dom in på förhör och frisläpps efter tre dagar för att de inte finns bevis. Tänk så många som blir utsatta av samma personer gång på gång på gång för att det aldrig finns bevis.
Det var som jag sa till min advokat... "ska jag ha med mig en jävla filmkamera för att kunna bevisa vad som verkligen hände?" Det svar jag fick på den frågan var att hon och alla poliserna som haft hand om mitt fall tror på mig och önsade att de kunde låsa in jävlarna, men att de inte kunde dömma jävlana pga av att det inte fanns några bevis på om jag var med på det eller inte. Tack för det svaret. det var ju percis vad jag ville höra.
Saken är den att jävlarna vet vad dom gjort men lider inte av det nu. Dom led när de satt inne i tre dagar medans jag led den natten plus resten av mitt liv. Så fort man hör ordet eller något som relaterar till det tänker jag genast på den natten och det kommer jag förmodligen få leva med resten av mitt liv. Det tråkiga är att man hör något som relaterar till det varje dag!

Efter att jag sett denna film bestämde jag mig för att aldrig mer skämmas över vad som hänt mig och jag bryr mig inte om att folk vet. Kanske kan jag hjälpa andra som blivit utsatta.
Äcklas folk av mig pga det får de göra det. Det är deras ensak. Jag vet vilka som stöttar mig i det här och jag är jävligt stolt över att jag gjorde en anmälan fast än de aldrig åkte fast och fast att det var en jävligt jobbig process att gå igenom!

När jag gick hos psykologen tyckte hon att jag verkade må bättre och blivit starka för var gång jag varit där så jag beslutade att sluta gå hos henne pga att jag flyttade från Karlskrona då. Men det var som hon sa att även fast jag mår bättre just nu så kan jag få återfall och jag tror fan att hon har rätt. Jag tror att jag börjar få det och det blev inte bättre efter denna filmen. Jag har därför bestämt mig för att uppsöka en ny psyolog för att vara på den säkra sidan. Jag börjar nästan bli rädd för mig själv och mitt konstiga beteende....

Du kanske tycker att jag är knäpp som skriver allt detta här men då ska jag berätta för dig att du får tycka det. För mig hjälper det iaf att få ut alla inre ord som ligger och gnager varje dag!!!!
Jag önskar var dag att jag kunde skaffa fram bevis för att sätta in dom jävlarna på heltid!

=)

lagade en middag till mig och andreas i onsdags som bestod av potatisgratäng, kyckling och en fräsch sallad till det. Båda var ganska trötta faktiskt så vi flummade oss nog ganska rejält..heh
Efter middagen drog vi hem till brorsan och lämnade min kär bettan bil så att han kunde laga ljuddämpan som inte varit på topp de senaste veckorna. Jag har skämts ihjäl när jag kört plus att lisen på förasidan har lossnat och nån jävel har snott mina extraljusen där fram... idioter. (men nu har han lagat den tack och lov förutom ljuserna för det får pappa ta sen när han köpt dom).
Vi åkte hem till andreas och kollade på film "the others"  och käkade glass som jag spilde över hela min tröja...hahah....och så skrek jag som en galning som vanligt när jag blir rädd...hhaah
När filmen var slut drog vi hem till mig igen... mega trötta båda två!

Nä dags att sova kanske så man orka med den tråkiga föreläsningen imon... jag dör va trist det var! Men kanske blir bättre imon hoppas jag....

Sweet


Grattis brorsan

Grattis brorsan på 28- årsdagen.



Du är den bästa bror man kan tänka sig.
Du ställer alltid upp för mig...
Jag älskar dig!!!
Puss

omtentor

har idag skrivit två omtentor i juridik som förvisso kändes som att det gick ganska bra trots att jag inte pluggat något till dom... Men är det inte så att när det känns som att det gått bra så gick de åt helvete?
Jag trodde säkert att det var super enkelt för att jag gjorde fel på alla frågor... fan oxå!
Jag är nervös och vill ha reda på resultatet nu....NU!!!

Sämst!

Asså jag läste igenom mitt senaste inlägg i bloggen och kom fram till följande slutsats:
Jag lide av dyseleksi. Jag kan ju fan inte stava för fem öre! Vad har hänt?!
Inte konstigt att jag ska ha omtenta imon.
Jag är ännu mer sämst... Har fortfarade inte börjat plugga och klockan är nu 20.17....
Nämde jag att jag är sämst?

Mys =)

Igår ville Andreas att vi skulle laga lite man och gå på bio så runt 6 tiden åkte jag och hömtade honom så stack vi till Willys och handlade en massa mat....
Vi lagade till oss ena god fläskfilé med ungsbakade rotfrukter och det blev underart gott när det äntligen blev klart.
Eftersom det tog mycket längre tid än vi tänkt pga att jag bara klagade på hur han skar grönsakerna och att jag fick stå i typ en timme och rengöra bakplåten som han påstod fick nya när han flyttade in...hahah
När vi käkat klart så upptäckte vi att klockan var 9 och det var ju helt på tok för sent tt gå på bio med tanke på att han skulle upp vig strax innan 6 så avslog vi denna mysiga tanke och fick kolla på Allsång på skansen istället vilket Andreas inte var så jätte intresserad av att kika på...hehe

Förvisso har jag gått runt och lucktat kille hela dagen i skolan pga att jag tog hans deo...haha typiskt mig!! Men det var ju nästan så man blev kåt när man luktade på sig själv...hahah
Nä usch nu måste jag plugga lite!
Kyssen*

bestämt mig!

jag har nog tagit det största och bästa beslutet i hela mitt liv!
Jag ska fan lyckas också!

Sol & Bad

Har solat & badat med brorsan och mikis idag.. underbart!
Har sommaren verkligen kommit???!!!!
Nej tyvärr... på onsdag blir det regn igen. Jävla skit!
Vad är det för fel????

Men tycker verkligen synd om alla som har börjat jobba idag. Snacka om mycket depp och sjukskrivningar... och det är ju faktiskt inte så konstigt alls!

2/8-5/8

Jag finner bara två ord för denna helgen! UNDERBAR & GALEN!
Linda kom till mig i torsdags då det inte hände så speciellt mycket. Vi var trötta så det blev film och Zed kom förbi en sväng också! Speed.

Fredagen följde jag och linda med Andreas till Kosta och shoppade =) Tyvärr sa mitt kontokort "medges ej" och Linda fick plocka fram sitt igen och betala mina kläder...hehe Så typiskt mig och förhandla mig!
Vi fick skynda oss hem då andreas hade fotbollsmatch.
På kvällen åkte vi till andreas och kollade på film men minns inte vad den hette. När vi skulle åka hem så skulle jag köra hem hans polare också och vi blev förföljda av några idioter runt typ hela växjö så vi fick åka tillbaka till andreas och slagga där i stället för vi vågade inte åka hem. har folk inget liv eller utan måste skrämma upp stackars mig?!
linda somnade nästan direkt när vi kom dit men jag och andreas somande inte förren efter 7.00 på morgonen. helt galet..... Jag har nästan aldrig varit så rädd som jag var då!

Lördagen blev ju en runda på stan och zed kom förbi också. men med tanke på att jag inte hade några pengar kvar så var det hyfsat trist faktiskt!
Sen var det bara att åka hem och fixa inför kvällen. Försökte sova nån timme men hade sån överskottsenergi så det fanns inte. Öppnade en öl i stället och festen var igång.
Mikis hade med sig tre kompisar från viken sen var det linda, zed, anders, Andreas och hans kompis. Bla dick på jobbet och några andra. Men fan sikken rolig förfest alltså =)

På söndagen sov vi typ till 13 eller nått... hehe. sen packade linda och vi gick till stationen då hon skulle med tåget hem till smålandsstenar. Jag och andreas fortsatte gå ända till honom på campus och vi var bra svettiga när vi kom fram. Vi käkade lite och drog till evedal och badade fötterna...hahaaa..

Men som sagt... helgen har varit toppen!


RSS 2.0