fågeln...hhaha

asså jag har aldrig varit med om nåt så roligt tror jag... hahah.
min farbror var ute  och fixade med bilen och så var det en skata som höll på och flyga
fram och tillbaka, ut och in i garaget.
men sen satte han sig inne i garaget och micke ville ju inte ha skatan där inne och
blev tillslut så trött på den så han tänkte att han skulle kasta en liten sten mot den så att han blev rädd och flög
iväg.... sagt och gjort. Han tog upp en liten liten sten och kastade mot skatan och gick iväg för att fixa lite mer med bilen.
Så efter ett tag tänkte han, fan va tyst det blev och kom på att han inte sett skatan flyga ur garaget. Så micke gick och skulle kolla. Hahah.... snacka om att han kastat stenen mitt i prick....heheh.. skatan hängde upp och ner som en fladdermus, helt jävla sten död! Hhaha... han mördade skatan!!!!
det är fan familjen Lidén i ett nötskal! Vi är fan lika dana allihopa i denna släckten...heheh!!!
You go micke!


MIDSOMMAR!!!!

I fredags förmiddag drogs det iväg till Sjöudden utanför Moheda till Christoffers stuga för att fira midsommar med sötisarna i klassen plus några goa männsikor till!
Började givetvis med att knäcka en öl så fort vi kom dit och midsommarmaten började lagas som bestod avv potatis, sill, såser, lax, skinka och allt som har med sådan mat att göra.... underbart!
Fler öl knäcktes och slank ner och livet var underbart....
Killarna drog på sig regnställ och gav sig ut i skogen och letade björkkvistar att klä vår fina midsommarstång med och en del prästkragar kom dit med efter lite tjat =) (vad vore en midsommarstång utan blommor?!)
Senare på kvällen blev det grillning.... så underbart gott och efter ett tag kom ett gäng killar och ville sjunga för oss. De ställde upp sig fint och började sjunga Arvingarnas goa låt Eluise... haha. De stannade kvar på lite dricka och festen fortsatte som aldrig förr...
Måste ju säga att det blev verkligen en lyckad midsommar. Över min förväntan verkligen!
Hände ju en massa saker men orkar inte skriva om allt.... men tar med en del kort som kanske säger lite iaf =)

Vid runt ett, två tiden körde vi hemåt och det var helt underbart att ställa sig i duschen och fräscha upp sig lite och lata sig lite i soffan för vid sex skulle jag och brorsan åka till falkenberg och eftersom jag skulle köra så ville man ju försöka och va lite piggare. Tacka så mycket att de inte var några snutar ute, fast jag var till 99,9 % säker på att jag inte hade någon alkohol kvar i kroppen. Annars hade jag aldrig satt mig i bilen och kört sårskilt inte så lågt som det är dit...
Blev ett stopp i ljungby för jag var hungrig..hhaha. Sen drog vi vidare mot fbg och stanade till på coop för att köpa födelsedagspresent till mammi. blev camilla lindbäcks nya bok tyskungen. Åhåhå...hon är såå bra!!!
När vi kom fram till stugan kl 9 så hade mamma o pappa fixat grillning och det blev nån öl till det. Sen tog vi cyklarna och cyklade till Glommen eftersom det är dans och öltält där varje lördagkväll! Såå mysigt!!!!

I söndags åkte jag och brorsan in till stan och gick i outlet butikerna men hittade tyvärr ingenting... provade en as söt klänning men den var as stor...hmmm..på mig lixom?!!! mysko!
Sen cyklade jag och henrik runt lite i olofsbo och gick ner till havet. Fy fan va kallt det var i vattnet. helt sjukt.... typ 18 grader har jag för mig att det var men det kändes as kallt! Brrrrrr**
Sen va klockan närmare sex och vi drog oss hemåt för att inte komma hem allt för sent eftersom det var jobb idag! Givetvis så stod det en civilpolis med kamera på motorvägen... men som tur var så såg henrik att det stod en polismotorcykel bakom bilen och han hann bromsa in. tur!!!
Men när vi kom mellan halmstad och ljungby så var det en massa bilar som blinkade på oss så vi trodde att det var snutan igen men då hade det precis hänt en bilolycka. Men det hade redan stannat typ 5 bilar så vi körde sakta förbi bara. Läskigt! Förasidan låg neråt i diket och en ung tjej satt utanför med filt om sig och några personer runt henne. hon skakade som fan. Men grejen är att bilen var full med packning så det måste har varit fler i bilen som inte kunnat ta sig ur bilen.
När vi hade kört i 10 min en kvart någonting så mötte vi två ambulanser, två brandbilar och en polisbil. Snacka om att det tar tid för dom att komma till olycksplatserna... måste ju tagit nästan en halvtimme innan dom kom fram dit....

Nä nu är det nog dags att fixa för morgondagen och sova!!!

Sweet!

             

                  

   

 


Grattis mamma!

Igår fyllde min älskade mamma år....
så ett stort grattis till henne =)
Puss mamma.... ses på lördag eller söndag!



Sommarlov!!!

Nu har vi äntligen påbörjat det otroligt långa och avkopplande sommarlovet! Eller inte.... vi har sex veckors ledigt och fyra utav dem veckorna skall jag jobba. Skit kul!
Fick iaf jobb på mitt lia företag så det är ju super nice. sen ska jag vara en vecka iaf på mitt kära konsum. Fan har jobbat där i 7 jävla år nu.... vad då börja bli gammal?!!

Har väl egentligen haft två avslutningsfester. Hawaii summerbreak party förra helgen då jag var med och fixade festen. Blev väl faktiskt över förväntan bra. Trodde det skullle bli värsta fjäskot men tack och lov så blev det riktigt skojsigt =) Jag o Zandra drog sedan vidare till Grace där vi mötte upp henrik o limmet så att jag skulle komma in pga mn låga ålder...hahah.

I fredags var väl egetnligen vår riktiga avslutningsfest då dagen började med tenta och slutade med grill och öl hos christian! Det var ju super skoj. Blev dock ett par öl för mycket för min del och trodde aldrig att jag skulle kunna cykla hem. Men shit asså... jag är bra på att cykla. Testade till och med en ny väg hem som va mycket trevlg...hehe.

Igår blev det hellugnt med film och mys. Malin och lena var här en sväng på lite fika sen kom zandra också på fika... mycket kaffe, men det ät mums =)

Nu kom brorsan.. måste gå!

Puss o hej!

ups....

läste precis mine inlägg och de va icke vacke dem!!!
Jag love att skärpe till mey en skale och uppdate lite mere!
Men de får bli imon de... men lycke mey tepå teneten imon!!!

sweeet

tröttisch

nu har mikis åkt och så....
jag är trött och låg i sängen men kunde inte sova och så...
vad kan detta bero på och så...
Tenta imon och så....
Sen är det tenta/avslutningsfest och så...
FEST...och så....

Ok...sluta dryga dig belus.... sova!!!!

kyssen*

RSS 2.0