jobbdagen är schlutt!

Ett stort tack för ert stöd vänner. Jag hade verkligen ingenting att oroa mig över precis som ni sa. Allt gick som det skulle och jag kunde det verkligen innerst inne. det är som att lära sig cykla som pappa så snällt sa för att lunga mina nerver. Och det är det verkligen. Visst jag kan inte PLU nummerna men det finns ju faktiskt en lathund som man kan kolla i och där i hittar jag ganska bra. Det var iaf inga kunder som suckade eller klagade över att det tog för lång tid. Skönt!
Det var faktiskt riktigt roligt att vara "tillbaka" på coop även fast jag inte ville tillbaka till det jobbet när jag började plugga igen. Men det är ett jobb och jag älskar att träffa människor som man kan prata med så detta jobbet passar mig alldelses utmärkt om jag ska vara helt ärlig.
Arbetskamraterna är helt underbara allihopa (de jag träffat hittills) och var ett stöd för mig hela kvällen.

Tyvärr har ju helgen inte varit den roligaste. Gick ju som sagt och la mig innan 9 igår och ikväll har jag ingenting att göra och jag orkar inte hitta på nåt heller med vill ändå inte sova. Jag vet inte vad jag vill egentligen. hehee.
Får väl diska lite och sen gå och lägga mig och läsa i min otroliga bok. "Ut ur mörkret" som är en sann berättelse och väldigt gripande.
Hoppas att ni har en underbar kväll mina vänner!

nervös

just nu är jag så nervös att jag nästan inte ens kan skriva.
jag är så nervös att jag inte kan äta.
om en timme börjar jag nämligen att jobba på mitt nya jobb.
på coop extra på norremark.
jag borde inte vara nervös eftersom jag jobbat på konsum i smålandsstenar
i så många år, men allt här är helt nytt för mig. det är en så mycke större butik med
så mycke mer olika saker att hålla reda på.
Å jag ska ha hand om kassan själv hela kvällen. HJÄLP!!!!!
så om ni undrar vad jag gör en lördagkväll som denna så kan jag tala om att jag jobbar =)
det ända som håller nere min nervösitet är när jag lyssnar på release me med Oh laura,
sådet ska jag fortsätta med nu i en halvtimme till...
önska mig lycka till.... (det behövs kan jag säga)

fredag 23/1 kl. 20.39

jag är helt slut och ska gå och knyta mig nu

sov så sött kära du


Gissa vad...

JAG HAR FÅTT ETT JOBB =)
eller extra iaf.
vet inte hur mycket eller ofta jag ska jobba men det ordnar sig!
särskilt som läget är nu då jag har TRE extra jobb!
för bara tre veckor sedan trodde jag inte att jag skulle
överleva. Ekonomiskt iaf, men nu börjar det lösa sig.
hoppas det blir mycke jobb nu bara!

Fråga Bertil

det är nog det roligaste som finns... hahah
aj, aj, aj.. den gick genom stöveln här.  Jag har spettsatt foten...hahha


Tack Annamika...

,,,Annamika du är verkligen en bra kompis. Tack så oehört mycket för hjälpen.
Du är helt underbar. Jag ringer dig!

Kvällen har varit bra. har varit hos amelie och snackat skit och kollat på lösvikt med Robert Gustavsson! Helt underbart. Vi såg inte klart hela så det blir nog förmodligen en runda imon igen =)

ändrade planer

hade bestämt mig för att göra kyckling i ugn och klyftpotatis till det och sen kura ner mig i soffan i sköna kläder och hoppas på att det går nåt bra på tv ikväll ändrades planen helt.
Nu blir det utgång med mikis istället...
som det känns just nu orkar jag egentligen inte men det var så längesen jag träffade mikis och jag vet att jag kommer ha kanon kul när jag väl kommer dit. Så fixa klart mig och sen bär det iväg =)

syster lina

igår blev det examensfirande för lina som är utbildad sjuksköterska. Det bjöds på massa plockmat men vin till det. Mycket trevligt måste jag säga!
Sen gick jag och amelie ner på stan och skulle sätta oss på lagerlunden men de skulle precis stänga så det blev grace i en timme (gratis som tur är, för de hade jag inte velat lägga 100 spänn på att gå på. är nog sista gången jag går dit en fredag i alla fall. 18 åringar är faktiskt lite för unga för vår del nu!


upprepning på hög nivå

då jag är arbetslös händer det inte så mycket på dagarna och jag har därför inte så mycket att skriva.
dagen har bestått av att söka jobb och gå runt sjön precis som alla andra dagar.
men denna dagen har ändå gått ganska bra när det gäller jobbsökandet. de är positiva iaf =)

imon ska jag jobba iaf. camilla behövde hjälp med lite pappersarbete och det tycker jag är skoj!

Vart tog snön vägen?

jag blev så ledsen igår när jag tittade ut genom fönstert och upptäkte att all den fina snön hade försvunnit. Jag som ville åka pulka, längdskidor, slalom och snowboard. Jag har inte gjort något utav det på hela vintern. skandal!
Det finns två positiva saker med att snön smält bort och det blivit mildare väder:
Det första är att jag slapp skrapa och ta bort alls snö som va på min bil. (då jag inte kört den sedan förra fredagen och det snöat ganksa mycket syntes det nästan inte)
Det andra positiva är att mina kuddar som jag har mot balkongdörren pga att det blåser in så, är att de har tinat upp igen. (ja de hade frusit fast i dörren)

kosta outlet

har jag och brorsan varit idag. innan vi åkte stod jag framför spegeln och sa till mig själv: "elus nu är du arbetslös och har därför ingen som helst inkomst. du får inte handla någonting. inte ens ett litet linne" Jag svarade så här: "nej jag lovar att inte handla någonting".
Nu är jag hemma igen och vet ni vad. JAG HANDLADE INGENTING =) Åhå va jag är stolt över mig själv. (ok, köpte en hårinpackning, men det var ett måste faktiskt, så det räknas inte)


powerwalk

för omväxlighetens skull tog jag inte ett varv runt sjön idag utan gick elljusspåret i stället. Va lite orolig över att de kanske hade gjort skidspår så att man inte kunde gå där, men det var nog för lite snö för det.

        

trött på min förkylding

hade det inte funnit nässpray vet jag inte hur jag skulle klarat mig. Tyvärr står det på bruksanvisningen att man bara får ta det 2-3 ggr/dag i högst 10 dagar. Det har inte jag följt kan jag erkänna.
Det har nog blivt 20ggr/dag i en månad. Men vad ska jag göra då? jag kan inte andas annars!

min onsdag

jag har inte varit arbetslös många dagar och idag är första arbetsdagen efter juluppehållet och jag är redan uttråkad. Jag önskar att det bara dök upp ett jobb till mig nu direkt. Fast ska jag vara ärlig vill jag få ett jobb nu som jag ska börja på om kankse en månad så kan jag ut och resa nu =) tyvärr är det bara i min fantasi! men jag kan ju få drömma lite.
Så hur har min dag sett ut?
Jag har diskat, brorsan har vart här och hjälpt till med det sista i mitt badrum (blir superfint, bilder kommer), jag har försökt få tag på min handledare på arbetsförmedlinge (dock utan framgång), så det fick bli ett mail till han tillslut, jag har sökt två jobb, gått en varv runt sjön med camilla (kallt som tusan) och lagt upp bilder på fb. Nu tittar jag lite på grammisgalan men tänkte gå och knyta mig strax.
Sov så sött mina små vänner...♥


promenad dag

på förmiddagen gick jag bort till tobbe och annica och fyllde i en rekryteringsansökan som annica ska lämna till sin personalchefen för att tipsa henne om mig  =) sen blev det en promenad runt sjön i kylan.
Väl hemma igen va brorsan här och målade för fullt i mitt badrum. när han var klar och åkt hem, åt jag lite lunch och fick ett samtal från camilla som ville gå runt sjön med mig. Så det var bara på med kläderna igen och ta ett varv till. Härligt!
under promenaden fick jag syn på denna vackra varelse

  
  

Gott Nytt År

jag hoppas att 2009 blir ett mycket bättre år än vad 2008 var...

RSS 2.0