glassugen

Efter en runda runt sjön med Barro och Ozzy blev jag helt plötsligt sugen på glass. Det brukar jag aldrig bli annars. Konstigt!
Men visst får man äta lite när man ändå ha rört på sig?!
Har en Alvesta glass i frysen... "en Himmelsk röra"  Mumma!


Äntligen MINA♥

När jag var ledig och tillbringade dessa dagar i stugan åkte jag, mamma & pappa till Varberg för att shoppa lite.
Då¨såg jag ett par skor på Din Sko som jag blev helförälskad i. Dock visste jag inte om min ekonomi tillät mig att investera dessa härligheter.
Jag har aldrig ångrat ett köp så mycket i hela mitt liv som jag gjorde med dessa.
Så Nu på min lediga dag och allt tog jag en sväng till Din Sko i stan efter läkarbesöket och fann lyckan.
Nu står dom här och blänker så fint jämte mig.
Vad tycker Ni? är det inte kärlek vid första ögonkastet?

 


wryggen

Äntligen är det den 26/8 imon då jag ska rönka ryggen! Håll tummarna på att de inte hittar nån form av cancer ller liknande tråkigheter utan att det bara är träning som gäller för att jag ska bli bra.
Innerst inne önskar jag att det fanns någon engångsföreteelser som fixar ryggen så jag aldrig mer behöver ha ont. För detta är fruktansvärt påfrestande och jag börjar bli (har varit i nja cirkus 10 år) trött på det. Vissa dagar är givetvis värre än andra. Men känslan när skuldrarn domnar bort eller värken strömmar ut i ärmen är fruktansvärd.
Nä nog om detta. Känner att jag är en trist och klagande person. Det finns ju faktiskt många som har det miljarder gånger värre än jag, så varför klaga?!!!!

Imon efter rönktgen ska jag fixa lite saker på stan och sen ska jag träffa älskade Zed en sväng. Vad vi ska göra har vi inte bestämt än men det ska bli så skönt med en ledig dag där inget är planerat utan bara ta dagen som den kommer! Me like!

Kan tillägga att min lediga helg nu mera inte är min lediga helg utan är jobb fredag, lördag och söndag. Men givetvis ska jag fira Zedskis födelsedag. Sådant missar jag minsan inte =)

en olycka kommer sällan ensam

spillde precis ut ett gals med vatten över hela sängbordet och telefonen och det rann ner bakom på sladdar och golv. Det är underbart att skura golvet när man ska upp tidigt dagen efter. Om nånon är vaken kl 5.00 en lördag morgon kan du ju ringa och se så jag är vaken. Är rädd att min andra olycka blir att försova mig!
Nä nu ska jag inte vara negativ, Klart jag kommer upp imon!
Sov så sött älskade Du!

home sweet home

fast egentligen inte.... jag hade gärna stannat kvar ett X antal dagar till.
Jag har haft det underbart och mer uppdatering kommer senare men jag ska
tydligen gå och jobba idag?! Hur detta hände har jag ingen aning om, men
på något sätt har dom skrivit in att jag skulle jobba idag fast jag faktiskt inte alls skulle göra det.
Skulle inte jobba förrän fredag för nu har jag SEMESTER! Men om 2,5 timmar är den över!
Skit med! Jag känner mig inte redo för att börja jobba än!!!!

Semester

När jag kom till jobbet igår sa min chef åt mig att genast gå hem och lägga mig igen. Han kallade mig utarbetad.
Därför åker jag till Falkenberg och stugan med gått samveta och välbehövlig semester i en vecka.
Jag kommer ägna denna vecka åt att bara vila upp och och göra det jag själv vill göra!
Göra allt för min egen skull och inte för någon annans. Jag ska vara ett ego!
Ta hand om varandra vänner det förtjänar ni!
Puss

Då var det dags...

http://www.blocket.se/jonkoping/VW_Vento_1_8GL_PAK_22990118.htm?ca=17&w=1

VW Vento 1,8GL-PAK -93

Sökresultatet  |  Nästa »

Säljes av Tommy Lidén. Insänd 10 aug 20:55. Ta bort, ändra, förnya
  
 Klicka för att se nästa bild
 

  
 
 
  
 
 
Pris: 11 000:- Årsmodell: 1993 Gislaved: Visa var
Miltal: 20 000 - 24 999 Växellåda: Manuell Bränsle: Bensin

Bilen är i gott bruksskick
Nästan nya sommardäck på lm-lälgar
Dubbade snödäck medföljer
Ny kamrem
Nytt batteri
Rullat ca 21000 mil
 
Stäng

E-post  Mejla annonsören

Ditt namn:            
Din e-post: 
Ditt telnummer:(frivilligt)
Text: 
Skicka kopia till mig
 
 
 
MejlaMejla annonsören
MotormännenM-testa den här bilen i Jönköping
TelefonTommy Lidén: ##### Skriv ut denna sidaSkriv ut eller köp bläck till din skrivare
Spara annonsSpara annonsen
Annonsen är nu sparad på bevakasidan
Ta bort, ändra eller förnya din annons
 Ladda ner gratis köpekontrakt
Vänta Telefon ! Tommy Lidén: #####
Se den här annonsen i din mobil: m.blocket.se/i/22990118
Ditt namn:
Din väns e-post:
Meddelande: (frivilligt)
 

Snyggt inlägg??? Njaa inte så va?!!!! Men Nu ska bettan säljas. Och Jag ska Bli RIK =)

Montag

Ja då var det måndag ingen. Tänk va tiden går fort hela tiden. Känns som måndag och lördag hela tiden typ.
I förra inlägget berättade jag att jag inte mådde så bra i fredags. I Lördags mådde jag doxck mycket bättre igen och det blev både jobb, inflyttningsfest och stan. Höll mig dock bara till lite alkohol då jag inte hade någon tid för förfest. (va hos Annica & Tobbe i ca 10 min).
Trots det så mådde jag jätte dåligt igår. Eller jag mådde bra på morgonen och framåt lunch sen vände det totalt. Jag blev yr och illamående. Somnade på soffan och sov tills mamma, pappa och morbror Jörgen kom för att hämta mig och köra bort till Henrik och fira honom. Sen mådde jag dåligt hela tiden där och mår även dåligt idag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Känner mig bara allmänt hängig, skakig, yr, smått illamående, huvudvärk mm mm. Kanske att jag behöver lite ledigt nu. Har ändå jobbat sjukt mycket denna sommaren. Tur är att jag bara jobbar kvällen idag och är sen ledig fram till nästa tors. Det ska bli helt underbart. Ska åka till stugan och vara där hela tiden. Vila upp mig riktigt ordentligt. Josse och Anderas är där redan och väntar på mig! =)

Vi hade iaf trevligt på borsans födelsedagskalas ;) Dom fick träffa Michaela (hans nya tjej) för första gången. Jag har dock träffat henne en gång innan. En jätte härlig tjej så det kommer nog bli bra tror jag. Mamma hade gjort smörgåstårta och blåbärspaj. Mumma! Han fick samma present som vi gav pappa. Köra ferrari eller Lamborghini i Göteborg, Det blev han super glad över. Svårt bara och välja vilken utan bilarna man ska välja att köra! Så det kommer snart bli en familjeresa till Göteborg. Jag hoppas på liseberg med när vi ändå är där, Har inte varit där på flera år faktiskt.

Nej nu ska jag ner till apoteket och köpa huvudvärkstabletter innan jag svimmar.
Hoppas Ni mår mycket bättre än vad jag gör och att ni får en underbar dag!
Puss på er

God Morgon

Åter idag är det underbart väder ute. Har precis suttit ute och avnjutit en god kopp kaffe i solen. Jag känner att jag hade kunnat göra vad som helst för att slippa gå och jobba idag. Jag vill vara med på förfesten. Hur kul är det och sitta i kassan och veta att alla mina underbata vänner umgås och har roligt och jag inte får uppleva denna stund!
Nej nu ska jag inte vara negativ. Jag kommer känna en massa pengar och jag får ju faktiskt träffa vännerna sen, Alltså har jag något att se fram emot på jobbet och då kommer nog arbetspasset gå fort hoppas jag.
Problemet är bara att jag MÅSTE bestämma mig för vad jag ska ha på mig innan jag åker och jobba så jag inte står och prova miljoner kläder ikväll för då hinner jag aldrig fram i tid. Tips på vad jag kan ha på mig?
Nej nu ska jag ta och diska lite.
Puss på er

fredag idag

klockan är nu slagen 22.30 och jag är så trött att jag kommer sómna vilken sekund som helst. Ändå somnade jag när jag kom hem från jobbet och sov kanske 2 timmar eller nåt.
Men jag har inte mått så bra idag. Vaknade med världens huvud och hals ont. Men jag hoppade på stålponnyn och cyklade bort till jobbet vid 5.45, Bakade frallor och förberedde inför öppningen i förbutiken. Jag trodde att jag skulle ramla ihop och svimma så va lite orolig där ett tag, Men det kändes lite bättre runt 9 tiden men istället fick jag världens magont så jag inte kunde stå rakt. Har aldrig varit med om sån smärta i magen förr. Kändes som världens mensvärk fast det inte va det. Mycket märkligt, Men även detta gick över efter en halvtimme eller nåt.
Jag tror att det har och göra med att jag jobbat sjukt mycket nu de senaste veckorna och sovit dåligt. Kroppen sa nog helt enkelt ifrån idag!
Imon jobbar jag 15-22.15, sen bär det av antingen mot Annica och Tobbe som har inflyttningsfest eller till stan då det är Karl-Oskar dagarna för att möta upp dom där. Beroende på om förfesten är över eller ej när jag kommer hem.
På söndag kommer mamma och pappa för vi ska fira Henrik. Mamma skulle göra smörgåstårta och blåbärspaj. Underbart!
Som sagt dags för sängen. Hoppas Ni får sova sött och drömma fina små drömmar!
Puss

vad är problemet?

Mina sömnlösa nätter fortsätter och det är fruktansvärt frustrerande när jag ska börja jobba runt 6-7 tiden, och vet att klockan ringer om ca 3-4 timmar. Gaha, blir tokig!
Men det är värst när jag ska upp och jobba tidigt. Kanske är orolig över att jag sla försova mig så det är därför jag inte somnar. Men igår kankse det berodde på fullmånen?!



Hursom ska jag iaf bege mig av till jobbet nu och öppna förbutiken!
Hoppas Ni har haft en skön sömn iaf och att ni får ett toppenbra dag antingen ni är lediga eller är på jobbet!
Puss på er!

förslag tack!

Brorsan min fyller hela 30 bast om en vecka cirkus och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska hitta på för roligt till honom. Så snålla du kom med roliga förslag...
det kan vara precis vad som helst. en pryl, upplevelse, resa eller vad som helst. Han är väl värd det bäst så pris spelar inte så stor roll!
Hjälp mig... tips tips och åter tips innan jag blir galen TACK!

♥min nya fina dator♥

Idag har jag varit och investerat mig i en ny dator och jag fullkomligt älskar den!
Den är så liten, smidig och snygg♥

 


POLIS polis potatisgris!

Jag har alltid älskat poliser. Asså hur snygga är dom inte i sina uniformer?!!!! *mumma*
Men idag när jag jobbade i förbutiken så hade jag sjukt mycket folk. Jag var klar med en kund och tryckte fram nästa nummer och skrek (23?!) så kom en karl fram och drog fram sin polisbricka rakt i nyllet och sa "från polisen i Värnamo). (civilpolis) Åhåå herre gud, vad har jag gjort nu tänkte jag. (Tillhörde ju Värnamo polisen när jag bodde i Sm.stenar) Tack och lov så frågade han efter the boss! Vet fortfarande inte vad han ville, men jag är sjukt nyfiken. Varför skulle vmo polisen komma hit när vi har poliser här i Växjö?! 
Kan man fråga chefen om sånt?!!!

Vad jag kommit fram till under denna dag är att jag INTE tycker om civilisar iaf!

RSS 2.0