en härlig helg i härliga Borås hos en härlig Angelica....

Det blev en vistelse hos min älskade Angelica i helgen. Kom till henne vid 15-tiden och solen sken på oss så det blev en kall öl på ballen direkt. Vidare ner på stan och uteservering med mat och dryck.
Kvällen avslutades på Bishops Arms där jag även träffade på gamla vänner hemifrån. Gerry och Mattias :)
Det värsta med att träffa vänner som man tyvärr inte träffar ofta är avskedet och man inte vet när man ses nästa gång. Men det kostade ca 500 kr med tåg och tar ca 2 timmar så om bara tiden räcker (i form av icke jobb eller annat tillställning) till så finns det inget som hindrar!
Va tyvärr dålig på att ta kort men ska sno till mig några av Angelica tänkte jag ;)
Hur som så hade jag det hur trevligt som helst. Det blev en lugn lördagskväll med massa prat och skratt. Det blev även årets första glass i solen :)
Tack hjärtat för en fantastiskt helg!

jag är numera gruppchef på jobbet...

Ursäkta att inläggen i min blogg har lyst med sin frånvaro den senaste tiden. Jag har haft en väldans massa annat att göra och tänka på.
Jag har ett vikariat som gruppchef på jobbet nu som startade förra måndagen. Äntligen får jag hålla på med inköp. Men tyvärr är det bara tom v.24. Jag trivs som fisken i vattnet med mina arbetstider och arbetsuppgifter. men beställningarna är fortfarande väldigt svåra men jag lär mig nog så småning om.
Jag jobbar endast dagtid nu förutom onsdagar för då jobbar jag kväll. Jag är ledig ALLA helger vilket är helt underbart!

Ikväll kommer ev hjärtat för vi kommer inte träffas i helgen. Han ska till Falkenberg på klassåterträff och jag ska förmodligen åka till Borås till Angelica ♥



Nu är det dags att dricka upp mitt kaffe och bege mig av till jobbet.
Hoppas ni får en underbar dag!
Kram♥

tillbaka till verkligheten

efter en veckas semester som jag tillbringat i halmstad hos emil och sm.stenar hos föräldrarna är jag nu tillbaka i växjö. om jag hinner så kommer det mer om det imon, men nu ska jag försöka mig på lite sömn.
Sussa sött.
Puss

min pojkvän är en pirat♥

påskveckan är en stor försäljningsvecka, vilket innebär att vi har sjukt mycket att göra på jobbet. Det är dessutom låånga arbetspass. Men imon jobbar jag 9-19 sen sticker jag till Halmstad direkt :)
Måste pyssla om emil♥ som har suttit på akuten i tre timmar ikväll. Han fick en träflis innanför ögonlocket och har därför bomull på ögat och ser inte så bra! Jag tycker iof att det hade varit tuffare om han fått en sån svart ögonlapp som piraterna har ;)

Kan meddela att jag har semester i en hel vecka från och med imorgon och åker som sagt direkt till Halmstad där det är fullspäckat schema fram till söndag då jag åker till sm.stenar till mina föräldrar. Ska bli så mysigt. Jag saknar dem så mycket. Har tyvärr inte funnits någon tid att åka hem sedan i julas. Skandal! Fast det är klart dom har ju varit här och hälsat på men ändå. Att komma hem innebär föräldrarvård och vila. Det behöver man verkligen ibland.

Nu är klockan snart halv ett och jag kan verkligen inte sova. Mina sömnproblem har kommit tillbaka så jag är faktiskt välförtjänt av en veckas semester.
Hoppas ni sussar bättre än jag!
KRAM!




Tufft va?? ;)

RSS 2.0