Hoy.....

.......haber yo y Mikis ir a la centro de la ciudad. Mikis que devolver algo que uno chaqueta de cuero el escándalo Olssons. Nos ir a bebidas alcohólicas en las tiendas de Systembolaget y visitra zed lugar de trabajo.
Mikis y Zed visita de me y rizo me pelo rubio.

Adiós


dagens bäst!

Asså har aldrig hört en så dålig komplimang i hela mitt liv....
"Du har så fin häck så omj ag hade haft en motorsåg så hade jag skärt av
den och tagit med mig den hem" Haha... så jävla bra!!!!


Angelica!!!

Åkte till gislaved igår och träffade gelica.... har inte träffat henne på ett år! Trist. Måste vi ändra på gumman. Vi gick i lite affärer och systemet. Sen åkte vi hem till henne o drack en massa kaffe. Sen kom vi på att vi faktiskt kunde åka hem till mig och dricka lite öl och snacka hela kvällen. Vilket vi gjorde... och drog även en runda till stekhuset och drack ännu mer öl. Vi pratade om hur det skulle bli om hon träffade peter (hennes ex) och hans nya, eftrsom hon inte sett honom på över ett år sen han va en idiot och lämnade henne för en annan. (känner jag igen det...Hmm...JA!)  Angenlica gick på toa och vem ser jag komma, jo peter o hans fula flickvän. Så jag kutar till toan o knacar och berättar det för henne. Hon blev hur glad som helst vilket jag inte trott att hon skulle bli. Så vi gick ut och köpte varsin öl till. Sen när han gick så sa angelica till honom... "Men hej Peter. Hur mår du...ja hoppas allt är bra med dig ja" Haha... så jävla bra. Han bara tittade på henne, sen rakt fram o på henne igen och höll på så. haha... han är så jävla feg, bara för att han har  en idiot till flickvän.
sen drog vi hem till mig igen och drack ännu mer öl..mums och snackade gamla minnen och om att vi kanske skulle dra utomlands imon. tyvärr fanns det iget bra och billigt ställe och jag hittar inte mitt pass... så vi sa att vi ska ta en resa senare i höst i stället... härligt =)
sen drog hon hem för jag skulle tvärr upp o jobba idag... usch det var segt o gå upp kan jag säga och jag var arg och förvirrad hela förmiddagen!!!! men det var ju en toppen kväll men mycke skratt =)

Sweet*

Smålandsstenar

I fredags var sista dagen på Weland Alumi så då fick jag åka hem med Andreas på jobbet =) Mamma o pappa skulle ju givetvis bjuda in honom på kaffe o paj. Trots att han hade brådis så tvekade han inte ens på att komma in. Och det var ju inte så att han skyndade sig precis utan han stannade typ i en halvtimme, timme nåt.. hehe.
När han åkte skyndade jag mig in i duschen och fixade i ordning mig till Semesterfirandet i Sm.stenar. Vi fick låna puben av Karin så vi hade förfest där nere =) Och det bar av mot torghuset för partaj =)
Träffade alla gamla godingar så det var nice!
För en gång skull tog jag det lugnt. Drack bara tre öl och en grogg... Duktigt elus!

I veckan har det bara varit jobb varje dag förutom idag så jag ska till gislaved en sväng och se omjag hittar några fina kläder. Så ska jag på kaffe hos Angelica med =) Har inte träffat henne på typ ett halvår =( MISS!!!

VARFÖR??!!!

I torsdags fick jag reda på något så fruktansvärt sjukt att jag inte trodde på det. Jag trodde bara att det var ett ryckte som gick, för nåt sådant kan inte hända.
Tyvärr så var detta förfärliga ryckte sant! MIN KOMPIS!!!! Varför, varför, varför??!!!

Jag som trodde att jag kände henne så väl. Men inte, jag hade helt jävla totalt fel.
Om jag bara hade vetat om att hon hade problem så hade jag kanske kunnat hjälpa henne. Jag är så fruktansvärt ledsen, arg och besviken på mig själv att jag inte har fattat någonting. Märker inte jag om mina kompisar mår dåligt eller var hon så duktig på att dölja det.

Jag är så jävla besviken på henne hur hon kunde göra något så fruktansvärt idiotiskt samtidigt som jag tycker synd om henne. Hela skiten är så otroligt sjukt och jag kan inte fatta det.

Min bästa kompis som jag umgicks men dag som natt har förskingrat pengar på sitt jobb i hela fucking 6 år! Hon har fan snott en halv sjuk mille utan att jag har märkt någonting. Hur fan har det gått till. Jag är så chockad och fattar verkligen ingenting. Jag har vetat om det i 4 dagar och chocken har fortfarande inte lagt sig.

Hon kommer ju fan hamna i finkan och hon har förstört hela sitt liv. Hon kommer aldrig mer kunna leva ett normalt liv. Varför har jag inte förstått något så jag kunde hjälpa henne???!!!!

Och eftersom jag har jobbat där också när hon höll på med detta så måste jag antagligen vara med i rättegången sa en anställd där... jävla skit. Jag vet fan inte vad jag ska säga. jag vet ju ingenting och det kommer vara så jobbigt och sitta typ mitt emot henne i rätten. Fy fan asså!

Det är verkligen konstig.. man tror att man känner sina nära och kära så väl och tror att om dom mår dåligt så kommer dom till en och berättar detta för att få hjälp. Men man har verkligen så fel... helt jävla fel. Den enda människa man känner utan och innan är sig själv!!!

Hur ska jag någonsin kunna lita på någon igen..... Fy fan.. vad har du tänkt på. Du förstör ju för fan inte bara ditt eget liv utan alla andras som höll dig kär!
Jag tycker synd om dig men jag hoppas fan att du får ett hårt jävla straff!
Jag är så jävla besviken!

fred-sön

Fredagen började ju skit bra.... försov mig så jag kom en halvtimme försent. Sen stack jag hem redan vid 3. skönt! Drog till zed och vi åkte till systemet och sen hämtade vi hennes mamma i alvesta på stationen.
Jag drog hem och gjorde mig i ordning för en hel kväll på PM med Mikis o Barro... så skojsigt. Men oj så mycket fullare vi blev än vad vi tänkt oss. Iaf jag o mikis... men tror nog at jag var värst.
Träffade peter på PM och det kändes väl helt ok... v kunde prata normalt iaf och det var roligt att se han.
Efter ett tag drog jag själv till delux för att träffa midsommargänget. det var väl inte det roligaste och jag blev ännu fullare pga av att jag inte hade pengar till inträdet så dom tog mitt körkort och jag var tvungen att köpa något i baren för att kunna betala inträdet. Suck! Ville ju inte dricka mer... men men.
Kan ju säga att det var ett under att jag klarade av att cykla hem... =(   =)

Lördagen tillbringades dels i sängen och dels i soffan. kollade på ett x antal avsnitt av oc och somnde ett antal gånger undertiden. Men jag fick all min tvätt ren iaf... alltid ett plus en sådan dag.
På kvällen var jag tvungen att kolla på sommarkrysset eftersom fibes oh fibes skulle vara med... (min gamla medarbetare på Hyper Island är sångare i bandet) Och dom är sååå bra =)

I dag (söndag) har jag tillbringat den mesta tiden på jobbet. Vi hade inventering och jag jobbade mellan 7-15. Inte så spännande en söndag, men det är ju goa pengar iaf. Och jag har lärt mg en MASSA saker. Killarna tyckte minsan att jag var super duktig på att köra truck. Asså det är så jävla rolig...hehe.
När jag hade varit hemma i cirkus en kvart ringde det på dörren och zed och hennes mutti kom förbi och var kaffesugna och likaså jag =)
De ville att jag skulle komma på grill på kvällen och jag är ju inte sen med att tacka nej till ett sånt underbart erbjudande så jag slängde mig i duschen och stack till dom. Det var helt fantastiskt mumsigt =)

Pratade med mamma o pappa innan ikväll och dom sa att dom kommer och hämtar hem mig på fredag så jag slipper åka tåg med all packning och hinner med att gå på festen på fredag. Så jävla gött! Hatar tåg!

jag får nog nästan gå och lägga mig nu om jag ska orka upp imon med tanke på att det kommer bli en lååång vecka.  det sjuka är att jag börjar jobba redan nösta söndag på konsum så då blir det bara en dags ledigt nästa helg också... suck!



fibes oh fibes




sweet**


RSS 2.0