postnummer

Smålandsstenar är ett stations- och industrisamhälle som ligger i den södra delen av Gislaveds kommun, Jönköpings län, mitt emellan Jönköping och Halmstad. Befolkningen består av ca 4 600 invånare och har fått sitt fina namn efter Dommarringarna som består av Smålands vackra stenar som är ett 2 500 år gammalt gravfält. Mycket smart tycker då jag faktiskt.
Smålandsstenar är ju då inte ett så jätte stort samhälle, utan en liten mysig och trivsam plats som inte består av så många postnummer. Mamma och pappas postnummer är följande: 333 30.
Idag var det dragning på postkodmiljonären och följande postnummer kom upp: 333 31... grattis till alla i Smålandsstenar med det postnummret. Fan... varför inte vårt nummer?
Aldrig kan man få ha turen med sig...

Julafton

Då är julafton år 2007 också avklarad och den var väl lyckad som en julafton oftast är. Det är alltid lika mysigt att träffa släkt och vänner, äta massa julmat och julgodis. Och jag som blir ett barn på nytt på julen älskar ju att öppna klapparna =)

Årets julklappar till mig blev:
- Symaskin
- kosta tomte
- halsband
- Lasses nya skiva
- Hushållshållare (heter det så?!)
- kaffekokare
- massa pengar
- halsband till
- strykjärn
- kalender
- två filmer
- och massa annan små skit

Fick iaf vad jag ville ha så jag är nöjd =)


samvetet

Fick en släng av dåligt samvete nu. Läste precis att Zed hade gjort kladdkaka och ville bjuda på det och kaffe... vilket jag inte kan tacka nej till. Det dumma är att detta var igår och eftersom Belusen alltid ligger ett steg efter i allt som skall göras så upptäckte hon denna fina inbjudan en dag försent!
Men Zed.. tack ändå för välkomnandet in i din lya på nåt sånt underbart mumsigt som inte går att motstå! Och förlåt för att jag inte kom....

Mjukis hade även skrivit att min inre stress kankse berodde på att jag inte öppnat boken än. Där har hon allt en poäng i det hela. Jag har inte öppnat boken. Men jag har även bestämt mig för att inte göra det. Jag kommer ändå inte hinna läsa hela och jag kommer typ fatta hälften av vad som står, så jag ser ingen mening med att ens försöka. Bättre att jag håller mig till kompendierna och försöka göra så gott jag kan på tentan.
Tror det eller ej... man jag har börjat plugga idag och jag känner mig både stolt och duktig!
Men shit va mycket det är att lära sig, känner redan nu att detta inte kommer sluta alls bra....

Orka omtenta!!! Vägra omtenta!!! Orka omtenta!!! Vägra omtenta!!! Orka omtenta!!! Vägra omtenta!!!

stress

jag känner en inre stress som inte går att förklara eller beskriva
kan inte finna något svar på varför

Förhandlat mig igen!

Va på föreläsning på förmiddagen och eftermiddagen bar det av till stan istället... Fick en ny idé om julklapp till Bjarne och var därför tvungen att byta. Startades med kaffe hos mjukis med zed också. Sen bar det vidare mot stan. Tänkte att ett kontoutdrag skulle vara på sin plats så jag inte köper för dyra julklappar som mitt konto inte tillåter. Tur var det.... hade 20 kr och 60 öre kvar! Ja dööör!!! Så typiskt mig asså.
Så det blev att lämna tillbaka julklappen och köpa den nya =) Tror att detta kommer bli mycket bättre.... *hihii*
(kan tyvärr inte säga vad det är då han kan läsa det) =) men kan säga att jag längtar till den 21:a då vi ska fira jul och öppna klapparna, då vi båda ska åt var sitt håll sen för julfirande med familjerna!

Sweet

Underbar helg

Fredag: Gick på stan med Anna en sväng för att försöka hitta de sista julklapparna som jag tyvärr inte lyckades göra. Vi drog hem för vi orkade inte springa runt mer och leta och så hade Bjarne kommit hem till mig.
Lata som vi var drog vi till donken och köpte cheesburgare och en ljuvlig jordgubbsshake....mumma! Kollade lite på roliga yutube klipp och somnade tidigt!!!

Lördag: Vi tog sovmorgon och dukade sen upp frukost framför tv:n och kollade på julkalendern. (Jag har verkligen inte missat ett enda avsnitt...heheh.) Det blev en snabbdusch och i väg till systemet för att inhandla alkoholhaltiga drycker till kvällen och sen vidare mot stan, där vi träffade Kalle, brorsan, emma och någr från jobbet.
ringde zed för vi va kaffesugna och jag saknade mina tjejer, så vi drog dit och drack kaffe och skvallrade om diverse roliga saker, tills Zed, Mjukis och Ronja skulle ut på promenix och vi var tvugna att åka hem för att fixa oss inför kvällen.
Gick upp till Anna och Fredrik med alkohol samt pokersakerna och satte igång med spelet. Rasmus ringer Anna och säger att han och tre kompisar vill komma och vara med på poker. Sagt och gjort. In störtar fyra killar och en kille säger med igenkänd röst "elin känner jag". hhaah...givetvis så var det Hinken. hehe. Vi spelade och drack på förfullt tills klockan blev så mycket att vi fick tänka på refrängen!!!

Söndag: Båda vaknade pigga och glada så vi fixade en härlig frukost framför tv:n, tände det tredje ljuset och kollade på det 16:e avsnittet på julkalendern. *mysigt va det*
Sedan hällde vi upp ett varmt bad med badolja och tog oss ett härligt bad som avslutades med en underbart skön massage med massageolja, tända ljus, rökelse samt relaxmusic.
Vi drig iväg..ja lyssna på detta....donken igen!!! Andra gången denna helgen och köpte big mac då henke sa att den endast kostade 20 kr nu pga feltryck i reklamen...hehe.
Bjarnes tåg gick vid 15.31 så vi var tvugna att köra till stationen och lämna av honom. *snyft*

Helgen har verkligen varit underbar, lugn och skön.

Imon är det tillbaka i verkligheten igen utan donken och med stenhård träning! hehe

Fredag

Är det inte underbart, ledig idag och har sen en lång och härlig helg. Det bästa av allt är nog att vi bara har föreläsning på måndag sen tenta på fredag sen är det julledigt! Helt underbart!!
Så jäkla skönt att omtentan är framflyttad till den 18:e ifall man nu inte klarar tentan, vilket jag tyvärr inte tror att jag kommer göra.
Nä, måste bli mer positiv =) Klart att jag kommer klara den skittentan. den är väl inte nåt svår eller?!!!! *suck*

Sweet

aldrig

Jag bestämde mig för att börja plugga tidigt till denna tentan, strategiskt inköp, så jag inte åker på någon omtenta för jag vägrar att skriva omtenata den 2:a januari. men tror du jag har pluggat något då? nä! Jag är helt kass på att sätta mig och plugga. Jag kan lixom inte koncentrera mig för fem öre. jag bara tänker att det är en hel vecka kvar tills tentan, så det är ju typ bättre att diska, städa, kolla på tv, mm mm.
Någon som ha ett bra tips till mig, hur jag ska göra för att själv intala mig att jag verkligen måste börja plugga nu om jag ska klara den...??? Jag är tacksam för alla tips....

Nä, nu ska jag vika tvätt =)

Sorry

Lovade på heders att jag skulle skrivit blogg igår.... Gick ju en sådär bra tycker jag. Men jag har faktiskt en bra ursäkt. kom hem från skolan trött och hungrig, så fixade käk och åkte och tränade. Kom hem och gluffsade snabbt i mig maten, in i duschen och åkte iväg till Alvesta till Bjarne "Men bil mjukis, ingen j*a buss".

Så nu är det dags att förlåta meiiii....*


"Citat"

" å¨åhh vilka fina nya bilder du har lagt upp hehehe... åker du buss till alvesta Ir?"
Mjukis 20071210.

Ok... det är väl dags att börja uppdatera en aning på den här sidan.
Får väl till och med själv erkänna att det var ett j*a tag sen....tsss. sisådär nårra m¨ånader..... Kom inte ens ihåg vilken mail jag hade för att logga in här...hehe

Lovar ett det blir ändring men nu är jag allvarligt för trött för att skriva så uppdatering imon Promise!!!!!!!!!!!!!

Pussssssss

RSS 2.0