Tömning strax...

Usch, fy fan va nasty rubrik asså. Hahaha. Men det jag ska tömma är min hjärna för jag ska strax iväg och skriva den förbannade tentan. Måste lyckas, men lite svårt när jag inte fattar nåt.

Och nu...?

Jag är duktig som har sökt en massa jobb. Tyvärr har jag bara hört ifrån ett företag dit jag fick komma på intervju och dessutom kom vidare, men tackade nej. Visst jag måste ha tålamod, ansökningsdatumen har ändå inte gått ut än. Men det är oehört påfrestande, stressigt och psykiskt jobbigt att inte veta vad som kommer härnäst. Jag måste ha en inkomst för tusan gubbar. Hur ska jag annars kunna bo kvar i min lägenhet, i Växjö överhuvudtaget? Min högsta önskan för tillfälligt är att något företag ringer till mig och säger att jag får börja jobba hos dem direkt.
Tyvärr händer det bara i min allra vildaste fantasi.
Jag har dessutom omtenta på fredag (räknedelen i Supply chain management) vilket inte känns alls bra. Jag behöver någon som kan hjälpa mig att förstå vad det hela går ut på. Jag förstår vad det är jag ska räkna ut men inte hur det ska gå till och vilken formel jag ska använda mig utav. Och vet jag formeln så vet jag inte vilka soffror jag ska räkna ihop för att få den summan som skall vara med i formeln. Suck matte är inget för mig längre tyvärr! Jag som alltid har tyckt att matte har varit roligt och det har dessutom gått väldigt bra för mig tills nu. Beror det på min motivaton till att plugga eller har jag bara blivit allmänt tröguppfattad på sista tiden? Kanske inte kan koncentrera mig längre, vad det jag?!
Ikväll blir det lite mer pluggande med vin och öl hos Anna som avslutande på denna onsdagskväll. 
 

Lars Winnerbäck

Igår bjöd  hjärtat mig på Lasse. Fy fan vilken underbar upplevelse. Han var sjukt bra!

                         

Lite smakprov på konserten. Dock inte från den bästa kameran på denna jord, men ändå =)
Jag är helnöjd med kvällen!
Jag säger som småtjejerna.... "Lasse jag älskar dig" hahahaa

Omtentafanskapshelvetesskitfansröv

rubriken säger allt. Tack och hej

imorrn gäller de

Skickade in ansökan om ett jobb i onsdagskväll. I torsdags ringer de och vill att jag ska komma på intervju samma dag. Vilket jag inte kunde då vi hade personalferre. Vi bestämde att jag skulle dit nästa torsdag som är i morron =) Wihiihii... Börjar bli lite nervös nu, men det känns gött å äntligen ta tag i sitt liv!!

Tillåtet?

Jag har en fråga jag gärna skulle vilja ha svar på NUUUuuuuu.....
Är det tillåtet att skjuta två hundar???
Alla Ni vet att jag är en djurvän och älskar hundar över allt annat MEN när jag sover eller pluggar eller gör vad fan som helst och hör två hundar nedanför mig stå och skäller konstant HELA tiden i TIMMAR blir jag så trött och irriterad så det finns inte. Vad fan ska jag göra? När jag säger till Tina så säger hon bara att dom är ledsna och saknar henne eller som hon sagt till Anna "så farligt är det nog inte". Nä prova själv och sova eller plugga då....
Jag kommer garanterat kugga på omtentan och det är Tinas fel för att hon inte kan sköta sina djur och uppfostra dem som man ska!!!
(Ok...jag överdrev med skjuta för det skulle jag aldrig få för mig att göra, inte hundarna iaf men kanske ägaren) mohahhahahhahahaa

Måla måla måla.....

lalallaallaaa..... Mitt sängbord är fruktansvärt fult och har tyvärr inte hittat något nytt som fallit mig i smak för ett ganska rimligt pris. Bestämde mig därför att måla om det och köpa nya knoppar.
Så här blev resultatet

      

Syns att det är jag som målat och tidningspappret sitter fast ser jag nu...
men va fan ingen behöver väl glo på det inte...hahaha

Paintball

I torsdags var det personalfest igen och denna gången blev det painball. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv som jag var då. Trodde det skulle göra grymt ont och fick höra en massa skräckhistorier om hur ont det gör och att en faktiskt har dött av det för att det träffade på halspulsården. Fy fan....
Jag och Camilla bestämde av vi skulle dricka minst två öl innan vi började spela för att hoppas på att det inte gjorde lika ont då. haha. Tyvärr blev det bara en men fy fan va roligt det var. Man bara pumpade på skott på dom. hahah.
Men visst kändes det när man blev träffad men det var verkligen inte så farligt som jag trott. Tyvärr resulterade det i att jag fick ett skott i ansiktet (mellan örat och hakan typ) Å det gjorde så jävla ont så jag trodde jag skulle dö. Fick sitta och kyla med en kall öl vilket lättade på svullnaden ganska mycket faktiskt. Men som Thomas sa... du ser ut som en guldhamster som samlar på mat.... haha. tack för den. precis vad jag ville höra! såg förjävlig ut juh!
Som tur är så är det bara ett rött märke nu med lite sår men svullnaden har nästan försvunnit helt tack å lov!

        

Inte så lätt å se på bild och här har svullnaden ändå gått ner typ hälften och märket försvunnit en del....
Men som sagt... inte syggt! 

RSS 2.0