det blev inte alls som planerat...

I torsdags trodde jag att den kommande helgen endast skulle bestå av jobb, så jag såg inte fram emot den speciellt mycket. Skulle jobba fred 14-22 lörd 15-22 sönd 13-20. Men allt, verkligen allt ändrades.
Emanuell ringde och frågade om jag kunne byta pass med han på lördagen och Annie och jag på söndagen. Därför har jag jobbat som planerat på fredagen men sen 6.00-12 på lörd och 16-22 idag. Det resulterade i att mitt hjärta♥ kunde komma till mig iaf annars hade vi inte setts på tre hela veckor.

Var hyffsat trött på lördagen när jag kom hem vid halv ett snåret. Att jobba till kl 22.15 och sen börja kl 6 sliter på kroppen vill ja lova. Blev bio -Avatar men hjärtat, Anna och Fredrik på kvällen. Träffade på Mikis♥ och Chrillan med som också planerat kvällen med Avatar. Kan tillägga att jag aldrig mer kommer se en film på bio igen som är över 2 timmar lång. Jag hade så sjukt ont i mina ben och ville bara ställa mig upp och hoppa. Undra va dom bakom hade sagt om detta?! Råkade visst somna till där lite på slutet med.

Nu är det sängen som gäller. Det är ju trots allt en dag i morgon med.

Sussa sött!
Puss


vad onsdagen hade att erbjuda...

vaknade runt 9:e tiden och åt en lååång frukost framför tv:n och njöt av min lediga dag. Sen var det bara att sätta igång med dagens måsten som bestod av att flytta ut de flesta möblerna och alla prylarna till hallen och köket för att jag skulle kunna spackla väggarna. För imon kommer nämligen mammsen och pappsen som ska hjälpa mig att måla om i vardagsrummet. Nja... pappa ska hjälpa att måla och mamma kommer nog mest titta på och fixa föda till oss arbetare :)
Det blev även fika hos mikis med zed too i form av kaffe och kondisbitar som jag så väl kände igen från coopet.

Nu blir det strax sängen för jag är ovanligt trött ikväll och så längtar jag efter min underbara bok.

See ya!

skala banan, skala banan, skala banan....

banan har varit min stora passion under många år och idag upptäkte jag till min fasa att jag inte haft några bananer hemma på evigheter. Jag åt baban till allt innan, i gröt, till pannkakor, till tacos, i fil, på mackan, ja till allt nästan faktiskt. Det ska givetvis vara kravmärkta bananer för de andra är så giftiga att händerna fräts sönder av att bara plocka upp dem i butiken. Tänk då på hur man blir innuti kroppen!

Här ska ni få lära er hur man skala en banan på rätt sätt....


underbara väder

Det är just detta jag fullkomligt älskar med vintern. Kalla, soliga dagar.
Det enda som fattas nu är backen och skidorna annars är livet perfekt!
Ja, det hade ju inte varit helt fel med lite after ski framåt em :)


I've found the one I've been looking for

Mitt hjärta♥ och jag träffades för första gången för 8-9 år sedan då vi båda började på samma gymnasieskola. Vill väl inte påstå att vi pratade med varandra de första två åren iaf.
Men innan studenten har vi alltid en tävling som kallas "KarnEleval" där alla linjer tävlar mot varandra eller så går det ihop klasser två och två.
Det var just det som skedde med min klass och Hjärtats klass. För att göra en lång berättelse kort, så under sista året planerade vi och genomförde KarnElevalståget och tävlingen tillsammans. På den vägen är det...

Vi har festat ihop några gånger efter gymnasiet men har annars inte haft nån större kontakt med varandra, förutom lite prat på fejjan bara då och då.
Vi har pratat några gånger om att träffas men det har aldrig blivit av förren för lite mer än två månader sedan då Hjärtat kom till mig över en helg. Det ena ledde till det andra och vipps så blev vi ett kärt par♥

Mitt Hjärtas namn är Emil och är uppvuxen ca 2 mil från min hembyggd. Han flyttade till Sm.stenar efter gymnasiet men sedan 2 1/2 år tillbaka bor har numera i staden Halmstad. Hjärtat är byggarbetare på ett företag i hembygden, vilket är ett stort plus i kanten för jag har massa projekt på g (sista va ett skämt). Men en händig karl ska man ha som flickan sa!

Emil är en helt underbar människa på alla sätt och vis och han betyder oehört mycket för mig. Det känns som att det är gamla känslor som blossat upp igen och känslorna känns äkta från båda.
Han gör mig glad och jag känner mig hel tillsammans med honom!




utrymning av lokalen....

idag gick brandlarmet på jobbet och då var det bara att snällt be alla kunder att lämna lokalen.
Alla behöll sitt lugn och skötte sitt jobb och det gick smidigt att få ut alla kunder.
Brandbilen kom efter 7 min och det kändes som en hel evighet Vi höll på att frysa ihjäl. Kunderna hade ju iaf kläder på sig, medan vi stackars personal bara hade våra små skjortor.
Jag var ju inte sen med att springa fram och kika in brandmännen precis ;) Hur kommer det sig att alla killar i uniform är så sjukt snygga?
Nu var det som tur var ingen brand som utlöste larmet utan en helt annan orsak.

Jag måste säga att jag tycker att det är ganska bra med falskt alarm ibland så vi kan öva på att utrymma lokalerna ifall det skulle hända på riktigt nån gång.

 

arga och sura miner vill vi inte ha...

det har varit en otroligt dålig uppdatering i den här bloggen på senaste, men det beror dels på att jag inte haft tid och dels på att jag helt enkelt inte känt för att skriva nåt. Men nu är jag i skrivasuget igen och ska försöka hålla detta suget kvar ett tag framöver.
Jag har egentligen en massa att uppdatera upp. Har fortfarande inte uppdaterat jul och nyår (!!!) och sen finns det önskemål om en lite berättelse om mitt hjärta♥
jag lovar att detta kommer. Ev ikväll annars blir det imon. Ok!!!


det skallrar i mitt huvud....

sedan min älskade Amelie flyttade ut ur huset har hyresvärden bestämt sig för att renovera kök och badrum i hennes gamla lägga. Detta betyder att det är konstant liv i huset. hamrande, borrande som gör att hela huset skakar (har ramlat ner saker i MIN lägga), springande upp och ner i trappan så det är jätte smutsigt me don´t like smuts. Ja, ni vet ju hur det är vid renovering.
Just nu längtar jag bara bort från det här. Jag kan liksom inte göra någonting. jag vill läsa men kan inte koncentrera mig, jag vill kolla på tv men hör inte ljudet, jag vill städa men till det måste jag har musik för då blir det mycket roligare men jag hör ju som sagt inte ljudet. Är det inte liiite synd om mig?!!!

dagens beundrare?!!!!

Fick jobba extra igår i förbutiken och då kom en kund fram till mig och samtalet löd följande:

Han: Du har så vackra ögon
Jag: Tack!
Han: det är så härligt att titta rakt in i dem
Jag: Öhöö ok?!
Han: Du är vacker hela du
Jag: jaha?!!
Han: Du har inte lust att gå ut med mig nån dag?
Jag: Nä tror inte det. Jag har pojkvän!
Han: nähä va synd
Jag vände mig om och gick....


Jag höll på att kräkas rakt på han. Jag är ingen människa som är elak mot andra (om de inte varit elaka mot mig) och ni kankse tycker att jag skulle bli jätte glad över att höra en sådan komplimang.
Jag hade absolut kunnat bli smickrad över dessa ord OM det inte vore för att denna kund va närmare femtio bast. Kräk, kräk och åter kräk!


Halmstad city

befinner mig just nu i halmstad hos mitt hjärta.
ikväll ska vi ut och äta på pio´s. gottigt.
Emil fick bli min stylist för kvällen. Just nu fixar han mitt hår.
resultatet kommer kanske senare ;)
Hoppas ni får en underbar kväll!

RSS 2.0