Allt & Inget

Hopp... då var man äntligen tillbaka i Växjö igen efter en lång vistelse i hemmabyn Smålandsstenar. Det har ju i och för sig varot full rulle... Gisledagarna i lördags som jag skrev om tidigare som var mycket trevligt =)
I måndags blev det en runda till lager 157 IGEN!!! =) Men denna gången blev det dock endast ett litet linne... min plånbok tillät inte mer =(

Va hos tandläkaren i tisdags och det gick ju toppen =) inte ett hål tack och lov! Det såg så rent, snyggt och prydligt ut som min kära tandläkare Anders uttryckte sig! =) Han vet ack vad en tjej vill höra!!!
I onsdags fick jag ta och jobba lite på mitt kära konsum och det var ju faktiskt ganska trevligt. alltid roligt att höra kunderna säga hur mycket de har saknat mig och hur roligt de tycker att det är när jag sitter i kassan =) Ojojoj va jag är poppis asså....hhahaa. Medans linda va inne o handlade hörde hon en massa som sa det och hon bara skrattade...jag sa typ samma saker till alla. typ "tack, det var roligt att höra"...

Pajje o Bie kom i bilen i tisdags när jag o linda skulle gå över nissastigen och saktade in vid oss och pekade att vi skulle gå bort till parkeringn vid andrejs och jag bara fortsatte gå över gatan...hahah. Orkade inte prata med dom då... såg ju förjävlig ut i håret!!!! =(

Asså jag blir så förbannad på alla jävla telefonförsäljare!  de har ringt från nåt jävla telia och frågat efter pappa typ en miljon gånger. Och varje gång har jag sagt att han jobbar och kommer hem vid 5. är det så jävla svårt att fatta???!!!! Nä d¨ringer dom 20 ggr till under samma dag innan klockan är 5... sen efter 5 då ringer dom inte. Jävla nötter!!!! Så idag när de ringde så och frågade efter pappa så sa jag sur och arg att nä det är han inte för han jobbar till klockan 5 vilket jag har sagt till er en miljon gånger och om det är så svårt och fatta kan ni ge fan i att ringa hit mer... hon bara ojdå förlåt. jag återkommer efter klockan 5! Jävla nötter asså!!!

Idag körde mamma fram mig till stationen vid ett tiden så jag kunde åka med tåget hem... Fan va jag hatar att åka tåg! Jag vill ha bil!!!! Rätt vad det är så knackar nån i huvudet på mig och jag vänder mig om... då va det en snygg kille som knackade i huvudet...hahah. han bara ... "Du får säga till om du vill att jag ska stänga fönstret om du tycker det är kallt" oja det ska jag göra sa jag, men just nu är det ingen fara med tanke på att det är 100 grader eller nåt på tåget!!!

När jag kom fram till växjö kom mina älskade vänner Zandy o Mikis och hämtade mig. Helt underbara!!!! TACK!!!! Så åkte vi till systemet o köpte en karta sen hem till mikis och satte på en rulle med sex & the city.

Nej om man skulle ta och forsätta sin "städning" nu.... eller kanske sova?!

BYE!!!!

Saknad

Det har nu gått 10 år sedan vi fick samtalet om olykan. Det var som en mardröm. Jag ville inte förstå, jag ville inte höra på. Min kropp fylldes med smärta och ögonen av gråt. Händerna darrade och fötterna bar mig inte längre. Hjärnan ville inte förstå. Du var så ung, du gick bort alldeles för tidigt. Saknaden efter dig min kära är så oehört stor. Smärtan kommer alltid finnas inom mig. Och frågan Varför kommer alltid finnas kvar...
Du som var en så snäll, ärlig och kärleksfull människa. Du skulle konfirmeras dagen efter. Allt var fixat och klart. Hur kan du då bara försvinna från oss? Det var inte meningen att du skulle gått bort så ung. I år skulle du fyllt 25 år.
Du kommer alltid finnas kvar i våra minnen, älskade Magnus. Saknade efter dig är stor....


En morgon fanns du inte längre kvar.
Natten hade tagit din själ.
Inne i mig pågick en kamp
För mig var du inte död
Ville inte förstå
Unga människor ska inte dö
Samma morgon såg jag en färggrann fjäril
Jag tror att det var du som sa förlåt och farväl...

image3




 


Gisledagarna!

Jag skulle fram till konsum och köpa mat till kvällen som mamma bad mig att göra. Väl framme på konsum så är det stängt...hallå mamma...varför skickade du iväg mig när du visste det! Du jobbbar ju för tusan där! Suck!!! Jajaj...träffade emma o tilda där iaf, så jag bjöd med dom hem till linda på förferre och så bjöd jag fille, manus och pitematte.
Jag och linda var ju först på att korka upp allt vad alkohol heter...en stund senare anlände resten av folket och festen sattes igång på allvar.
Petemattte skulle iaf köra oss så vi åkte väl runt 22.30 tiden cirkus. Emma o Manus blev ju kalas i bollen och vi andra var väl hyfsat berusade också... men långt ifrån det tillstånd jag var i förra helgen. Tack o lov för det! hahah.

Väl framme i gislaved bestämde vi oss för att gå in en sväng i öltälten där det var as proppat med folk så vi kunde nästan inte röra oss. Så tillslut sket vi i de och gick mot centrum och hotellet... På väg dit möter vi givetvis Måns zelmerlöw så jag sa hej och han hej tillbaka... (typiskt mig!)
Hotellet var också en massa folk på och jag träffade mina godingar, Hanna, malin o Pernilla.... så jäkla längesen!!! Vi dansade på till nån trubadur av nåt slag. Glitter o Glamor!

Träffade min underbart söta John och vi bestämde datum för bröllop. 26:e feb 2008! Så då är DU välkommen på vårt bröllop i Villstad kyrka =)

När hotellet stängde och vi var på väg ut så kommer måns igen och ska checka in så jag gick fram till honom så fick jag en kram sen stod vi o tjatade lite sen kom vakten fram och sa att vi måste gå och måns bara med hallå jag ska bo här i natt... ok sa han och sa åt mig att gå... då fick jag en kram till..hahah. (jag som inte ens tycker om han) Jaja...det är väl alltid trevligt!! =)

Piteåmatte körde hem också...fan vi va 5 i baksätet jag satt i filles knä där fram och pitematte körde. Snacka om trångt!
Meningen var att vi skulle ha lite efterfest hos linda men alla va hyfsat trötta när vi kom hem så vi gick hem var och en till sig i stället.... riktigt skönt!

Firade mors dag igår med. Mormor o farmor o farfar var på middag. Dom är så söta... *kärlek*

Bilder från festen kommer upp snart =)

Längtar...

Nu har jag och brorsan kommit hem till Smålandsstenar och väntar på att mamma o pappa ska komma hem från stugan!
Ikväll blir det gisledagarna! Party!!! Vi har väl inte riktigt bestämt oss än hur vi ska göra och när vi ska åka till Gislaved. Antingen blir de hotellet, parken eller öltältet. Eller kanske åka tidigare och kolla på artisterna på stora scen och sitta lite i öltältet och sen gå vidare till antingen hotellet eller parken... Hmmm.

Jaja...nu ska jag sätta ölen på kylning,,,,
Pussen*

Tenta..

Dagen började med att jag var alldelses för trött och hade ont i halsen, men det var bara att fixa sig och hoppa på stålponnyn och trampa mot skolan.
Väl där fick vi ut tentan och det var skit svårt. Kommer ju inte få godkänt att jag ju tala om och det suger!!!

Efter tentan drog jag, Zed o Mikis till donken i stan och åt underbara burgare, Dock inte underbara efteråt. Fick satans ont i magen och mådde illa o ont i huvudet.
Vi gick en snabbis på stan men det var satans varm så det blev att dra hem till mikis och dricka kaffe.... o där hade vi det...huvudet släppte =)

Jag o zandra drog hem till mig o hämtade öl sen blev det o köpa lite mat till kvällen som bestod av en underbar sallad!
Mikis o elise kom och ölen knäpptes upp och filmen (true Romance) sattes på.... En helt alldeles skön och underbar tjejkväll.

När fimen va över och vi va hyfsat trötta satte sig jag o mikis oss på våra stålponnyers och tramade hemåt. Tyvärr var cykelvägen avstängd på ett ställe och mikis sa kör inte rakt fram nu utan sväng. Jag lydde så snällt så men råkade svänga lite för mycket och hamnade utanför hela skiten i lössand och skrek fan mikis jag kan inte svänga. Pinsamt nog kom en tjej o kille på stålisarna och sa typ att jag skulle vara försiktig och så önskade dom mig lycka till på resten av resan hem...hahha. Så jävla pinsamt!

Imon ska jag o brorsan hem för det är gisledagarna och på söndag är det mors dag! Don´t forget!!!!

nähä...nu blire sängen nästa!
kyssar**

22:14

Jag är sånt drygo så de finns inte. Förelsäsning fram till tre?! (I think) sen drog jag o zed till systemet och sen hem till moi. Tanken va ju sälfklart att plugga... But, de blev kaffe o kaka, sen mat, och TV!!!!
Sen va ju mötet me festkommitén på stallarna... gick ju skit bra...eller???!!!  jag blir så trött på folk som inte kan hålla koll på de saker som de lovat att ta hand om.... jaja!

När jag kom hem typ vi  strax efter 19.00 tänkte jag att jag skulle sätta moi och plugge lite... men va ju tvungen att fixa inför helgen... och vips....kl är över 22.00!!!! Hur kan jag klanta mig så???!

Jag saknar min bror... pratade med han idag för första gången på typ en vecka... och vi bor i samme stad... kanske på tin och träffes en bit?! Å..de göre vi på lörde för då ska vi hem till Schmålandschtejne!

Nåja... nu ska jag iaf ut och röke en bit och sen blire sängen o möjligtvis ett litet kanske....en titt till tentan! Risken är ju ganska stor att jag slocknar så fort jag lagt mig, med tanke på att jag inte sovit på 4 nätter!

Pussinuss?!

Pinsamt!!!

Ja herre gud sicken dag... Jag och mamma drog en sväng till Lager 157 och shoppade loss som aldrig förr... Jag köpte ett par jeans, en jacka, några linnen, en klänning, tröja mm... Så jäkla gött med nya kläder!
Klänningen var dock en aning stor över brösten, men den är redan inlämnad hos grannen för förminskning =)
Pajje ville att jag skulle komma hem till honom ikväll igen, så jag rusade iväg till han så fort vi kom hem.
Vi glodde lite på tv och tjatade och hade det allmänt mysigt! Fnitter!!
Kommer hem helt röd i ansiktet och sätter mig framför datorn... Mamma o pappa börjar skratta åt mig och peka.... jag bara va är det, va fan flabbar ni åt??!!! Jo givetvis har jag satt på mig tröjan ut och in...hhaha. Jag dör va pinsamt. Tur att det var mörkt i pajjes lägenhet när jag skulle dra mig hemåt så att han inte såg det. Men hade han gjort det borde han väl sagt till eller?!!! hahah.
Usch det är så typiskt mig, jag kan aldrig smyga med saker...hehe.
Nej nu ska jag packa lite och sooova. har typ sovit en timme inatt så..Suck!
Åker imon med tåget vid 09.09. fy fan va jobbigt!

Sov så gottis =) Kyssar*

Sigges..lörd!

Såg att Zed hade önskermål om att få en uppdatering av lördagen (som jag helst inte ville skriva om, men blir väl så illa tvungen då).
Förfesten bestod enbart av mig och linda med en hel hög med sprit, vin, öl och cider. (becka kom förbi på sin motorcykel en sväng och höll oss sällskap).
Nicko (daniels pappa) hade körning i taxin till gislaved så vi fick åka med.  Det var en kärring som satt därfram och lilla Elus va så bajs full så de finns inte.
Väl i gislaved släpper vi av tanten och det bär vidare mot sigges... Fan kändes som en berg o dalbana...  Så jag säger snällt och lydigt...NICKO KAN DU STANNNA JAG MÅSTE SPY.... trevligt, suck!!! Han tvärnitar och jag flyger ur bilen och gör mit behov, sen hoppar jag in i taxin igen och vi fortsätter färden, pigga och glada! =) Kan ju notera att jag mådde toppen efter det!
Vi anlände till sigges och gick in.. väl inne dansar vi lite bugg till Walström eller va fan det var för några som spelade. Sen bar det upp till trubbaduren där vi skakade rumpa som fan... Då kom Eje, Pajje, Tuben, Torbjörn och några till... fy fan va roligt vi hade.
Hemresan blev de vanlig taxi för nicko hade körning redan... fy fan va dyrt det är asså...!!!
På natten ringer det på min mobil (ett hemnummer tillhörande i sm.stenar). För först trodde jag att det var Torbjörn eftersom vi kukeluade lite på host...;)  Men han bor ju fan inte i sm.stenar längre och han ringde på vägen hem och ville att jag och linda skulle hem till dom i reftele i stället på efterfest. Men nej tack, var redan så trött som man kunde bli. I alla fall... jag sket i att svara när det ringde en massa gånger. På söndag förmiddag får jag ett mess. " Hej tjejen! Trevlig igår? vad ska du hitta på i dag då? Du har inte lust och hälsa på mej". Jag kollade upp nummret och då var det ju självklart Pajje...haha.
Jag pallade inte gå till honom utan låg i lindas soffa större delen utav dagen och orkade knappt verken äta eller gå. Men snälla som mamma o pappa är beställde dom kebabpizza på flinta och det va Acho som bakade den så fy fan va gott det var asså. Underbart!!!
Pajje fortsatte sitt tjatande om att jag skulle komma till honom, så igår (måndag) tog jag tummen ur röven och gick och hälsade på honom, efter fotbollen som slutade vid 9. Det  var ju väldigt trevligt....heheh ;)


Puss o sånt!!!


Fuck! 12.17

När man för en gång skull  verkligen vill vakna seeent, vaknar man självklart redan vid 8..jag sa åtta!!!!!
Fick ligga kvar i sängen och läsa ut boken (isprinsessan med Camilla Läckberg, bästa bok ojojoj) Sen steg jag ur sängen o kökade lite.. känns som denna förmiddag aldrig kommer att ta slut!
Hallå vill att klockan ska bli 4 iaf så man kan börja fixa sig inför kvällens skojigheter! SIGGES!!!
Förferre hos Linda I think, annars drar vi eventuellt till skeppshult till Krille o Linus på förferre men hala A-laget. Det är ju faktiskt inte helt tokigt det heller..  hihih. Och till råga på allt så ska Becca dit. Fy fan va roligt. Har inte sett henne sen midsommar förra året...NEJ, jag skämtar inte! Det ska bli så fruktansvärt roligt och träffa henne. Min lilla gums!

Fan vaknade med sån typ nackspärr eller nåt... Var så nervös igår när pappa skulle hjälpa grannen med hans tag. (tacketpannorna eller bäderna under hade ruttnat så det höll inte längre). Pappa upp på taket och jag stod och kollade uppåt i två timmar..Aj min nacke! Jävla granne, kan han inte sköta sånt själv än o lura upp pappa så högt. Mamma vågade inte ens kolla på..hahah.

Gårkvällen va lugn. Grillade med mamma o pappa sen va jag hos linda... glodde typ på tv, sen far vi till jobbet hennes och jävla va roligt det är med sparkcykel asså... har nog aldrig skrattat så mycket. o jävla va snabbt jag åkte. Linda va livrädd...haha. Jag satta på högsta volym på radion och sparkade på...haha.  Sen åkte vi hem o glodde på vänner tills båda låg och halvsov i soffan. Då kom Elus på att det var dags att åka hem till sin underbart sköna säng och sova!

Nä nu ska jag gå ner och kolla hur det går för morsan med käket...är hungrig!!!!

Imon kommer det ju lätt en rapportering om kvällens festande...hihihiii... =)

Lista

Jag har
(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x  blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån (när jag va liten)
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) legat med en medarbetare (räknas klassis eller?!)
(x ) sett någon dö/sett en död person
( ) varit kär i en av mina internetkontakter
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
( ) varit i Afrika
(x) flugit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna (mitt hjärta!!!)
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm (hallå...ägt ormar, eller tesmmans med exet)
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x  blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) tagit hand om ett råddjur/get/igelkott (igelgott hele tin när en va liten)
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka (räknas när ja körde in i pappas garage och sen i staketet)
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott (vittne o vittne... de va mej ett handlede om)
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar (hallå..gått på Hyper för fan)
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x  simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt (ok..på donkan lixom)
(x) gjort något med mig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på soluppgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest (Öhh...A i sälen då jag höll på o dö typ...)
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ] hoppat från en bro
( ) ätit hund-/kattmat
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något (fingarar iaf) hahha
( ) fastnat med tungan i metall
(x) pussat en fisk (mina hjärtan, kankse därför dom dog hele tin?!!)
(x) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka (usch, skäms)
(x ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken (hr i min lgh men dom är snelllla....tss)
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på...(öhöö.,.ja hoof din jävel..hahha)
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan (nej mn på tåget då vi körde på en älg o han blev mos) uschhhh
(x) haft sex på offentlig plats
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
( ) gift mig

Hmm..

Saken är den att jag är sugen på öl...en måndag!!!!
Det är inte bra alls...
Men på onsdag blir de fest... o det ser jag fram emot!
Sen tänkte jag väl dra hem en runda... Linda vill dra med mig
till sigges på lördag så det får det väl bli.  Fösta gången för i år så
ifall o då är det SOMMAR!!!! YES!!!

Ja o mikis va hemma hos brorsan idag och lämnade stolar som mikis
lånade till festen i lördags. Då bara kläcker han ur sig att han gjort
en tatos till utan o berätta att han tänkt göra en...hallå?? syrran här lixom!
Men den va riktigt snygg faktiskt... men hans lejon slår nog ingen tatuering faktiskt!
Den är super snygg!

Har försökt få tag på Matte idag men det knäppot svarar inte.. han är nog lite arg på mig...
och jag kan verkligen inte klandra honom! Jag gjorde så jäkla fel och var så fruktansvärt dum i
huvudet. Så illa kan man inte behandla en människa som jag gjorde! Mår verkligen dåligt av det!
Men gjort är gjort och nu får jag skylla mig själv att jag missat den chansen till en toppen kille!

Nåt mer jag får skylla mig själv är att jag var så jävla dum i huvudet och rökte och drack en öl!
Hur dum i huvudet får man vara! Jag vill vrida tillbaka klockan och vara som man ska vara! ta hand om
det man har. Jag förlorade det som betydde mest i hela världen för mig och allt var mitt fel!
Jag kommer aldrig förlåta mig för det! Jag hade bestämt mig, även fast jag inte visade det på ett särskilt bra sätt. Jag vill att allt var som förr och jag hade aldrig kunnat göra som jag gjorde! Jag saknar dig hjärtat!
Du tillhörde mig och du låg i mitt ansvar. Det var bara jag och ingen annan som kunde styra detta. Jag handlade helt totalt fucking fel och jag förlåter mig aldrig för vad som hände dig!
Livet känns så meningslöst utan dig,. du var ju mitt allt!
Vill att du ska vara hos mig.... nu!! FÖRLÅT!!!!

Bakis

Sitter nu hos Zandra och mår illa efter gårdagens festande....
Festen bestod av Födeslsedagsfirande hos Mikis med en massa
öl och härligt sällskap! Var verkligen en toppen kväll! =)
Givetvis så var man fotad på Terassen...hehe

Det piss regnar ute och jag och Zandra ska cykla hem till mig snart,
Inte så uppiggande precis!!!

Det enda vi gjort idag är och glott på tv samt ätit en massa onyttigheter...*mums*

Puss o Hej

Snygg eller...hahah

En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.
"Ja visst, fråga på bara"
Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?"
Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre sorters bröst.
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga.
Efter femtio, blir brösten som lökar"
"Lökar?"
"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"
Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar.
"Kan jag ställa en personlig fråga? Mamma, hur många typer av penisar finns det?"
Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.
"Jo min dotter, en man går igenom tre faser.
I 20-års åldern är en mans penis som en
ek, ståtlig och hård.
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk,
flexibel men pålitlig.
Efter femtio blir penisen som en julgran."
"Julgran? frågar dottern fundersamt"
Japp, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration!

Målningen klar!!!!

Idag har Piffen och Puffen fortsatt att måla puffens vägg vit. Och att så fint det blev!!!
Men morgonen började med sjukgymnasten. Hur kan man vara ovanligt vig??? Det kan
jag inte tänka mig att jag är...hahah. Men varför ens fråga mig så?? Tsss. korkad!!!
Mikisen har varit på besök och som vanligt kunde vi inte sluta skratta... helt otroligt!
Men filmen ska vi absolut göra tycker jag..haha!!!
Jag och Piffen var inte så dåligt flummiga heller. och fan va vi tjatar och glömmer allt
mellan himmel och jord som va ska göra... hehe. Jajaj. roligt hade vi iaf!!!

En mysko sak är att jag fått två el räkningar från två olika företag... vaddå? har jag anmält mig
till två stycken och få betala dubbelt för elen? de blir inge billig räkning. Jga är så jävla klantig så
det finns inte!!!! Suck!!!

Ska ut på stan en sväng med Mikis och ta en liten öl och fira henne vid tolv slaget för
då fyller hon år =)=)=)!!! Mikis blir en gammal kärring precis som jag blev för en månad
sedan...hhaha. Du vet inte vad du väntar dig...hhaha!
men då kan vi leka tanter ihop...Tsss ;)

Fixa sig nu kankse????!!!!!!!

Uppdate!!!

Som min kommentar sa, de går inge bra o NEJ det gör de inte!
Jag kan ju alltid försöka att skärpa till mig och uppdatera här lite.
Men vågar inte lova för mycke!
Föreläsning med stöten i dag. hyfsat roligt faktiskt.
Mikis kommentar när vi satt och jobbade i grupp kommer jag nog aldrig glömma. hahah
Det var verkligen roligt men fan va sant det var. Får nog ta och skärpa till mig på den fronten med! suck!!!
Resten av dagen har jag lagt till att fika mitt fucking internet och telefon som är cp och inte fungrar på samma gång. o va fan funkar inte de trådlösa för. Jag hatar elektoronik och allt va de heter...va hette de...ELEKTRONIK SKIT!!! ;) har även städat lite och varit på möte med festgruppen inför avslutningefesten den 9 juni!!! de kommer nog bli lyckat =)
Pratade med limpan idag med... ack va längesen! Får verkligen ta en ferre snart =)  Kanske ses på terassen på lördag iaf =)
Fick även höra idag att min snälla älskade vakt hemma...att han fru dött. jag beklagar verkligen sorgen!
Jag vet att det aldrig är roligt att förlora någon, men ibland är det ändå det bästa som i detta fallet. Nu slipper hon lida och jag vet att du klarar av att ta hand om dina söta små barn även fast det är svårt nu!

OK FÖR FAN...GE MIG EN ÖL!!!!  (mikis fick ju, ja med då juh!!!)



RSS 2.0