jag är så Nöjd!

kl 10.15 hade jag tid hos Therese (sjukgymnasten). Det var en helt underbar tjej som verkligen ville hjälpa mig ifrån mina ryggbesvär. Vi gick igenom vart jag har ont och när jag har mest ont tex ligger, står, sitter eller går. Då jag har ont i stort sett hela tiden kom vi tillslut fram till att min bästa ställning är när jag ligger ner för då får jag iaf inte mer ont.
Hon sa att jag har skolios och visade hur min ryggrad såg ut på ett ungefär på en sån där ryggradsskena (?!) som dom brukar ha och det såg inte så sexigt ut precis. Fast iof så såg det ut som ett S och S=sexig. Right?!
Hon kände på min rygg och tryckte för att få fram de värsta punkterna och kollade mina ben som är olika långa. Förmodligen ska jag få ilägg i mina skor som jag hade när jag var mindre. Hon mätte inte ut skilnaden idag men hon trodde att det var ca 1,5 cm skillnad. Om benen är olika långa eller om det är skoliosen som gör att det ser ut så kunde hon inte svara på i nuläget.
Jag fick iaf några övningar som jag ska göra 1-2 ggr/dag i två veckor för att se om det blir bättre eller sämre. Sedan ska jag på ett återbesök om 2 veckor så får vi diskutera om jag ska fortsätta med dessa övningar eller om vi ska välja ett annat alternativ.
Men hon gav mig verkligen hopp om att jag en dag kommer bli bättre och jag vet att hon kommer hjälpa mig!


nu eller aldrig

imon har jag tid hos sjukgymnasten och nu jäkla ska jag få en frisk rygg.
orkar inte ha så här ont längre.
svaret från röntgen visade att det fanns en viss snedhet och därför rekomenderade hon mig sjukgymnast. Måtte det bli bra den här gången för senast hjälpte det mig inte ett skit!
jag ska bli stark som en oxe!

lite smått och gott

Tack alla fina flickor för en super mysig drinkfest i lördags. Det var längesen jag hade så roligt ute som jag hade den kvällen. Det kommer leva med mig ska ni veta!

Meningen va att jag skulle åka hem till mina föräldrar i dag men Leffe (chefen) ringde på morgonen och frågade om jag kunde jobba kvällen. Jag va väldigt tveksam till detta då jag skulle åka hem. Men attans va svårt det är att säga nej till honom. Så kvällen har jag då tillbringat på Coop Extra 14-22.15. Skönt att tjäna lite pengar!

Nu har jag packat så jag kan köra i hyffsad tid imon. Mamma har lovat mig god middag tills jag kommer hem. Underbart. Konstigt att mammas mat alltid är bäst. När jag försöker mig på en redig husmanskost så smakar det skit! Kankse ska konstatera att jag inte är nåt vidare duktig på att verken baka eller laga mat!

Min hosta och nysningar sitter i fortfarande och jag bara väntar på att det antingen ska försvinna eller också bryta ut. Givetvis hoppas jag på det första alternativet. Men sån tur har jag väl ändå inte.


Sov så gott sötisar!
Puss & Kram

Jobbahelg

Nu är det bara en dag kvar sen är jobbhelgen slut. Der går verkligen fort men det är inte speciellt roligt då jag inte har nåt socialt liv för fem öre.
Blev sen hemgång idag med för när securitas skulle låsa och larma på, så gick larmet igång. Mindre roligt när man bara längtar efter att få komma hem.
Men det var stackarens första gång han gjorde det själv så han blev så nervös så han skakade såg jag. Tänk att även stora starka vakter kan bli rädda. Alla är vi mänskilga!

11 sep 2009

Idag är det den 11 september och det har gått hela 8 år sedan terroristattackerna i USA. Fatta 8 år sedan. Det känns som det var typ 1 år sedan man satt fastklistrad och chockerad framför tv.





En underbar dag med en underbar vän!

Idag åkte jag och köpte gifflar och begav mig hem till Mikis. Vi drack kaffe (hälften är på min tröja nu), käkade gifflar + mina hemmagjorda muffinsar som inte blev så lyckade (va hade jag trott?!), gick på stan, käkade donken (va vi ätit mycke) samt pratade om allt mellan himmel och jord. Roliga saker och mindre roliga. Men tänk att en vän kan ha så många fantastiska svar, tankar och aningar på frågor och tankar som har legat så länge inom mig men som inte riktigt har vågat sig ut. En riktig kompis dömmer inte utan hjälper en. Varför har jag inte förstått det förrän nu???
TACK MIKIS♥

 


GodNatt

Efter mitt häng i soffan till OTH tog jag mig en efterlängtad varm dusch. Strax efter dyker Bjarne upp som jag inte träffat på evigheter. Det va mysigt. Vi käkade pizza och kollade på fotboll innan han begav sig av till jobbet.

Nu är det läggdags. Imon blir det fika med Mikis. Det kommer med andra ord bli en bra start på min lediga dag!

Sov så sött för det SKA jag göra inatt...

soffhäng

efter ca 3 timmars nattsömn och sen 10 timmars arbete med så mycket som en hel  timmas rast är det soffan som gäller tillsammans med ett X antal avsnitt av oth. Ibland är livet underbart!

jag Lever

ifall ni trott nåt annat menar jag. Har bara verken haft tid eller lust att blogga. Känner egentligen inte att jag har något utav det nu heller, men jag kan inte sova.
Jag borde ha sovit för lääänge sen då jag jobbar långpass imon 6-16. Jag ser INTE fram emot det!!!
Alarmet kommer ringa om ca 5 timmar och då kommer jag flyga ur sängen fixa till mig, sätta mig i bilen, köra till jobbet, ta på mig min underbara outfit och börja jobba. DÅ som en explosion kommer tröttheten slå in på mig som vanligt och jag kommer vara trött resten av arbetspasset tills jag kommer hem. Då är jag mer hyper aktiv och kommer förmodligen inte va i säng tidigt då heller eller iaf somna.
Usch va jag snackar skit känner jag. har ni ens läst ända hit???

Idag frågade en kund mig om jag hade lunchdruckigt...hhaa. så jävla bra ord asså. Jag va trött och sluddrade på alla orden och Sara (jobbarkompis) frågade hur det var med mig och det va då kunden la denna underbara kommentar! (tur att inte chefen va i närheten då hade han nog blivit lite orolig och snällt bett mig göra ett alkotest eller nåt)

På tal om nåt helt annat så har Idol börjat idag. Uttagningen är ju så jävla rolig. Jag älskar att skratta åt folk som gör bort sig. Kanske mest för att jag vet att jag inte är ett dugg bättre än dom men det behöver ju ingen få reda på. Visst?!
Missade dock början eftersom jag idag kört ett jobbpass 12-20.

Sov sött!



RSS 2.0