maskerad

på lördag ska jag på maskerad och alla tips är mer än välkomna för det är verkligen skit svårt!
Har lite idéer men det är alltid lika svårt att hitta bra kläder som passar.
Så bomba ner mig med tips tack!!!

Skilling 500 SS1

Min helg har i stort sett endast bestått av frisk luft blandat med bilgaser.
Det startade med en påhälsning på jobbet av pappsen som va på väg till brorsan för
fortsättning av renoveringen på övervångingen. Det va roligt att få visa upp lite av vad jag faktiskt gör nu. Höll på med beställning av specerivaror just då så då fick ha se hur det går till :)
vid 6 tiden kom jag äntligen iväg från jobbet och stack direkt till Haömstad. Väl där blev det varma mackor som hjärtat lagat till oss och en film. Blev sängen tidigt.
Kl 6.30 ringde väckaklockan och det var bara att kliva ur sängen in i duschen och packa matsäcken för vidare färd till Smålandsstenar. För där hölls det årliga bilrallyt "Skilling 500 SS1".  Vår alldeles egna proffsiga Andreas vann givetvis loppet även i år!
Vi var och kollade på två lopp. Det första fick brytas efter någon timme eller två (?!) för en förare körde in i ett träd så ambulansen fick komma och hämta honom. Även jag hade kunnat få åka ambulans efter mitt klantiga beteende som vanligt. När vi gick på vägen för att leta upp ett bra och säkert ställe att stå på så hör jag flera skrika "Akta bil på väg" Jag kutar åt sidan men stoppades av ett taggtrådstaket och va nära att hoppa över det men då hade jag skadat mig riktigt ordentligt men jag tänkte hellre det än att bli påkörd. I samma ögonblick skriker Emil i panik "inte ditåt kom hit" Jag blev rädd och utan att tänka snällt lyder honom och springer över till andra sidan. Woomm sa det och bilen körde förbi mig när jag precis kommit över på andra sidan. Mitt hjärta slog nog 1000 slag i sekunden och mina ben skakade.
När allt är över åker vi hem till mamma och hälsar på lite. När jag berättat om detta säger hon. "ja jag tänkte det innan att bara hon inte öra ut på vägen nu" Hahah... hon känner mig allt för väl!
Annars var det ganska mysigt faktiskt med lite picknick och grejer i skogen. tyvärr regnade det ibland men jag hade full modering på mig så ingen fara på taket!
Vi kom inte hem till Halmstad förrän runt 21 tiden och då kom några kompisar hem till Emil, men jag va så trött så jag tog en varm dusch och kröp i säng.
Vi gick upp i hyffsad tid i söndags och bara myste genom promenader och film. En mycket trevlig helg!

 Emil, thomas (emils farbror) och franki

 Emils kompis Jonas

       

  En bil som får lite sladd mot oss

  denna bil gick i ca 5 km/h efter att ha kört ner den taggtråden jag höll på att hoppa över



RSS 2.0