lillesemester (ons-månd)

Väl hemma i Smålandsstenar blev det genast iväg för lite fest. Gick dock hem tidigt då det var begravnng för älskade mormor♥ dagen efter.
Jag och Linda började med ett glas hos henne ute på balkongen och gick sedan vidare till Edwins uteservering för att träffa resten.
Efter några glas vin och öl gick vi vidare till Mjölkbaren för att festa vidare i puben och kasta lite pil =) (Karin va så snäll och lät oss festa där nere)
   

 

Blev visst inte så många bilder denna kvällen och missade visst att ens fota en bild på alla som va med. haha.
Jaja, kvällen va iaf jätte härlig. så skönt att komma hem och träffa de gamla gänget för det blir inte allt för ofta längre tyvärr!

 Torsdag och begravningen är över. Den va oehört vacker och Susanne sjöng solo.

Fredag eftermiddag ska jag köra till stugan i pappas bil och pappa ska köra motorcykeln ner. (mamma kom på lördagen i min bil) (fråga mig inte varför vi bytte bil där..haha)
Jag hann iaf köra till skeppshult (halv mil utanför sm.stenar) då jag körde på något som jag trodde va en katt och dessutom min sysslings katt. Jag fick panik och stannade och ringde hem. Mamma sa att pappa precis kört så jag stod vid vägkanten vid macken och vinkade in han när han kom. Han hade sett den på marken och han va stendöd. Dock var det inte en katt (tack gode gud) utan en grävling. Va ite konstigt att bilen hoppade till så när jag körde över han.
Efter det låg pappa efter mig hela vägen då jag var livrädd att jag skulle köra på nåt mer.
Väl framme i Falkenberg packade vi in allt och jag klippte gräset sen tog vi oss varsin välförtjänt öl och cycklade sedan iväg till Glommen där kräftfestivalen höll på för fulla muggar. Det var sjukt mycket folk. Jag och pappa satte oss längst in där vi tillslut fick tag på ett bord. Efter ett tag kom Tobbe, Ropé och Magnusson (kompisar hemifrån) så de satte sig med mig och pappa och drack några öl. Mycket trevligt =)
     

Lördagen blev det bara till att fixa i trädgården och förbereda inför pappas 60-års fest.

Sön 12 juli - GRATTIS PAPPA♥ PÅ DIN 60-ÅRSDAG =)

                       

Sent på kvällen när de flesta åkt hem cyklade jag och Hernik iväg till Glommen där de va bartömning. Det var verkligen inte mycke folk om man tänker på hur de var när jag och pappa var där men detta va ju ändå en söndag så de kanske inte är så konstigt.
 

Måndagen bestod av långpromenad, glass och minigolf med familjen innan det var dags för mig att bege mig mot Växjö igen med gråten i halsen!
         


smallcountrystones

jag befinner mig just nu alltså i smålandsstenar hos päronen. det var begravning för mormor igår som va oehört sorgligt med så vackert.
ikväll bär det av mot fbg och schtyygan för förberedelse av pappas 60-års ferre som ska bli så skojsigt =)
det kommer mer uppdatering när jag är tillbaka i växjö med lite bilder osv av veckan som varit.
Puss på er...

♥mormor♥



Vila i frid
♥älskade mormor♥



Present

Min älskade pappa♥ fyller 60 år den 12 juli och vi vet inte riktigt vad vi ska ge honom i present.
Vi har framkallat ett gamalt kort till större format på stugan som den såg ut innan han började
renovera om den. Och så ska vi ordna öppet hus för honom.
Men vi vill ju självklart ge honom något mer, för det är han verkligen väl värd! Jag hade gärna velat
ge honom någon upplevelsepresent av något slag.
Har ni något bra förslag på 60-årspresent till min kära fader?

RSS 2.0