Nu bege jag mig bort....

mot Smålandsstenar för att på lördag morgon fortsätt färden till Göteborg
med mamma och Anna-Lena för att hälsa på Emelie!
See ya!!!


gårdagen var effektiv....

rubriken är nog lite fel. men JAG var effektiv igår. Tvättade, stoppade undan sommar/höst/vår jackor och kläder, lagade 100 miljoner matlådor (fiskgratäng och köttfärssås), Putsade fönster (som jag sagt att jag ska göra så länge nu) mm mm.
På kvällen tog jag mig ett bad med tända ljus och avslappnande musik och bara kopplade av. Härligt!


Veckans låt


Utflykt =)

Idag blir det utflykt till IKEA med Zed & Mikis!
Det ska bli så roligt!!! Har längtat hela natten. Spontanresor är det bästa som finns
och särskilt när det är men mina underbara vänner ♥

SNÖ....

pratade precis med mamma och hon sa att det snöar jätte mycket!
Åhåå jag vill hem och göra snöänglar. Så mysigt!

 


Det är så typsikt!

Igår bestämde Zed och jag att vi skulle stöpa ljus idag och jag såg verkligen fram emot detta, Mikis skulle eventuellt också vara med så det skulle bli en sån där härlig kväll men mina underbara vänner.
Men givetvis ringer chefen och frågar om jag kan jobba 15-21 och jag kunde verkligen inte tacka nej för jag har så lite tider nu.
Så fort jag planerar in något så måste jag jobba istället!
Jaja, jag hoppas att ni vill stöpa ljus nån mer gång så jag kan få vara med då iaf. För jag vill, vill, VILL!!!

På tal om nåt helt annat, är det någon som kan sticka? Jag hade så gärna velat lära mig det. Skit coolt ju att sticka sina egna halsdukar, vantar, raggisar och koftor!
Då kan jag börja sälja det till mina nära och kära eller iaf ge bort. Jag kan starta en stickfirma.
Har ni något tips på ett bra namn??

Nä nu ska jag sluta drömma och hoppa in i badet innan det är dags för arbete.
Puss på Er!

besök på Vildparksgatan

Igår va ingen rolig avslut på dagen då det strulade till sig ordentligt när vi skulle stänga på jobbet. Fick ringa chefen som sa att det kommer ordna sig men jag va inte så säker på det vilket resulterade i en sömnlös natt. Åkte till jobbet vid 7 tiden för att försöka ordna till allt, vilket redan va löst. typiskt mig att alltid oroa mig och förstora upp saker helt i onödan. Men det var morgonmöte kl 8 så då kunde jag vara med på det iaf, för det va längesen jag var det nu.

Skyndade mig hem sen för jag hade tid hos sjukgymnasten på morgonen. Det gick bra men jag kommer numera gå runt med ilägg i högra skon, vilket kanske inte är så snyggt men va fan. Vem ser det lixom?
Huvudsaken är att det hjälper och att jag kanske kommer ha mindre ont. Vi tog även bort några övningar som gjorde det värre och la till några andra i stället. Det här kommer bli bra, det är jag helt övertygad om!
Ska dit om två veckor igen så får vi se vad som händer.

Strax efter att jag kommit hem igen kom mamma och pappa på besök. Dom ska bygga ut och göra om köket i stugan så de skulle lämna in ritning till några köksinredare. Tror att det kommer bli riktigt snyggt faktiskt!
Vi åt mat, shoppade och fikade. Jag köpte en jacka och ett par stövlar. Köpte även ljung som pappa planterade åt mig på min STORA balkong ;)

Nu blir det bara slötitt framför tv tills kl blir 21 då oskyldigt dömd börjar!

kan någon hjälpa mig att andas, tack?

För min näsa är helt igensatt och det är inget roligt att andas genom munnen.
Typiskt också att det är så mycket jobb helt plötsligt bara för jag är sjuk.
Eller jag har jobbat helgen och ska jobba ikväll och imonkväll med. 

Nu ska jag inom apoteket för mitt nässpray är snart slut.
Sen är det jobb som gäller resten av dagen!

Hoppas Ni får en mysig måndag!

En lördagskväll!

Visst är det helt ok att gå och lägga sig en lördag kl 22.45. Ok, tack vare att jag jobbat stängning idag kommer jag i säng så pass sent. Annars fanns nog risken att jag lagt mig vid 20 tiden för då höll jaag på att somna i kassan. En lördagkväll och dessutom fotboll är inte en bra kväll att jobba då ALLA sitter hemma i soffan och glo på TV.
Jag kan därför sammanfatta min jobbdag som så att det va dötrist, Men jag tjänade ju pengar iaf och det är ändå huvudsaken =)
Sov så gott snuttisar =)

nyser som en tok

jag nyser, fryser och kan inte sova.
Fattas bara att jag är sjuk imon. Just nu känner jag mig inte helt ok.
Känner mig allmänt förkyld och febrig.
Det får bara inte hända!!!!

promme med Stellis

 Det är tur att nån utav oss blir snygga på bild. (nu menar jag inte hunden) ;)





Kan även berätta att JAG klarade springa eljusspåret! blev helt chockad. Trodde inte jag hade nån kondis för fem öre längre! Jag känner mig stolt! Har dock en hemsk träningsvärk i baken?!! Hahaah

Ny energi!

Igår på förmiddagen ringde A-L på jobbet och frågade om jag ville jobba 14-20 åt henne. Underbart! Självklart gjorde jag det. Det är konstigt men det känns som att jag på något vis laddar batterierna när jag jobbar. Men visst, det får givetvis inte bli för mycket jobb för då laddas jag ur igen.
Ok. jag är ett uppladdningsbart batteri. Så kan jag nog beskriva mig själv.

en ledig onsdag

För vissa kankse det är skönt att vara ledig ibland. Men att vara ledig tisdag, onsdag, torsdag och fredag är faktiskt inte alls roligt. Speciellt när jag inte har ett skit att göra. Eller visst jag kan städa och jag behöver verkligen gå igenom alla mina gardrober och skåp men hur roligt är det på en skala?
Jag tror jag ska lägga mig i soffan och glo på en miljard avsnitt av oth och drömma om lyckan!

Vilka strumpbyxor tycker ni?

Silver/svarta med svarta rosor?




Eller hudfärgade?





1:a oktober

Det går bara mot kallare tider nu, vilket jag faktiskt tycker är ganska mysigt. Jag älskar att klä på mig gosiga tröjor, halsdukar, mössor, vantar mm. Och det är så mysigt att krypa ner i soffan med tända ljus, en kopp te och en riktigt härlig film.
Dock känner jag mig lite stressad över oktober för jag har så mycket inbokat!

- Imon efter jobbet bär det av till Karlskrona för att på lördag dra vidare med karlskrona tjejerna till Helsingborg. Vi ska shoppa, gå på Wallmans och bo på hotell =)

- den 23:e ska jag, mamma och Anna-Lena (mammas kompis) åka till Emelie (hennes dotter) i Göteborg. Då blir det garanterat shopping på schemat och sen ska vi ut och äta på nån fin restaurang och bara ha det mysigt!

- den 31:a ska Henrik (brorsan) och kalle ha sin 30-års fest på Evedal.

Jag var även bjuden på inflyttningsfest i Borås hos Angelica och Gustav men jag har fått ta ledigt två utav mina helger redan och inflyttningfesten skulle vara den tredje helgen som jag jobbar så jag kan tyvärr inte ta ledigt mer. Det är så typiskt för jag vill verkligen gå på den!

 


RSS 2.0