på väg....

Hanna sitter nu på flyget på väg till Australien i två år! Fan va jag kommer sakna henne!!!
Men jag kommer förhoppningsvis och hälsa på dig hjärtat =)

Önskar

I sådana här situationer, när jag är sjuk och nästan inte orkar ta mig upp ur soffan/sängen önskar jag att jag hade en sambo som tog hand om mig. Eller att jag fortfarande bodde hemma hos mamma och pappa, så att dom tog hand om mig. Jag saknar min mamma och pappa faktiskt!
Jag saknar att ha någon som pysslar om mig och tycker synd om mig. Någon som går och hyr film och köper ett kilo godis, en axel som jag får luta mig mot och som klappar mig på kinden.
Belus... back to the real world! Jag är inte 5 år längre.
men jag kankse önskar......


 


sjuk

I fredags vaknade jag med halsont och hade det hela helgen.
Men igår under dagen bröt det ut till förkyldning och idag mår jag skit =(

Tupperware

Elus har tagit ett steg in i vuxenvärlden och varit på Tupperware. Är ganska stolt faktiskt, och jag köpte till och med en matburk! Det var riktigt roligt faktiskt.
Men som vanligt gör jag bort mig. Jag frågade varför dom har pommes i ett durkslag! Men det var fan inga pommes utan bönor! Hahahah. Pinsamt!

känner smärta

det gör så ont i mitt hjärta att se en vän ledsen

promenad



Idag har jag och mikis varit ute och gått en lång promenad i solen med Stella och Ronja. Härligt =)


        

     


Rån

Nu har rånarna slått till på Kindbloms i Smålandsstenar. .
Rånarna hotade butiksägare Nordlund med kniv mot strupen.
Länsade kassan på minst 20 000 kr och tog butiksägarens bilnyckel
för att efter rånet kunna åka iväg i hans bil.
Detta skedde runt 8 tiden i fredgs kväll.

Butiksägarn mår bra efter omständigheterna och är nu tillbaka
som vanligt på Kindbloms.

färg & sol

detta är en del av min dag...förutom skolan.  jag har alltså färgat håret, vilket var välbehövligt! Sen har jag solat vilket också var välbehövligt =) men det gjorde inte så skönt vid mina utslag i ansiktet. svider som tusan!!!
"men ska man va fin får man lida pin"

söndag kväll

Fixade mat till mig och Bjarne och klockan är nu 21.22 och vi ska redan sova!
Sjukt skönt!!!

Utslag

Hjälp, jag har fått röda prickar över hela armen!
Det är ju det jag säger, jag har konstig hud!
Äckligt!!!!

Nåt att tänka på...



Life is short,
Break the rules,
Forgiven quickly,
Kiss slowly,
Love truly,
Laugh uncontrollably,
And never regret anything that made you smile.

image38


Helg snart slut!

Måste erkänna att jag inte gjort någon nytta på hela helgen. Inte onytta heller för den delen...hahaa.
I fredags åkte jag till Bjarne. Vi kollade TV och käkade godis och gick och la oss tidigt. På lördagen skulle han hem till skåne och jag drog hem till Mikis. Dom drack lite öl och jag höll mig ifrån alkoholen denna dag med.
vad har hänt? Elus har inte intagit någon form av alkohol på hela helgen....

ledsen & besviken

Min så kallade kompis i Karlskrona, vilket vi tydligen inte är längre hade sin 25 års fest i helgen.
Pratade med Malin igår och hon berättade att Lena haft sin fest och hon bjöd inte ens mig.
Jag är fan ledsen och besviken på henne. Hon fick bo här flera helger för att hon gick nån helgkurs på universitetet. Jag fixade käk på fredagskvällarna och jag fixade frukost bara för att hon sov här. Den enda som frågade var malin och hon får givetvis bo hos mig, men Lena följde med på ett bananskal utan att ens fråga mig om det var ok att hon också bodde här. Jag var fattig då men va ju ändå tvungen att köpa hem mat...
Jag har verkligen försökt hålla kontakten med henne, men så fort hon skaffade sin pojkvän slutade hon höra av sig. Eller ja, jag kankse fick ett mess en gång i månaden men aldrig att hon ringde. Sådana kompisar behöver inte jag!!!! Hon är inte värd min vänskap!
förlåt men jag är riktigt irriterad!!!!

plugg-omtenta

Idag måste jag börja plugga till omtentan i strategiskt inköp eftersom omtentan är på fredag och imorgon har vi föreläsning hela dagen.
Henke ska komma hit så vi kan plugga tillsammans. Lättare att lära sig när man diskuterar med någon. Det värsta är bara att jag inte kommer hinna få in allt i min tröga hjärna innan fredag =( Så det får väl bli omtenat på omtenta för min del!!!!!

vad vill jag?

Konstig fråga tycker jag. Det är nog en fråga som alla egentligen kanske ställer sig dagligen. Men jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv längre. När jag läste till projektledare kändes allt super bra tills typ sista halvåret. (berodde ju i och för sig inte på skolan utan andra saker som hände och faktiskt tog över mitt liv...). Jag blev iaf trött på att jobba i projekt och jag blev trött på Karlskrona. jag ville ingenting.
Nu börjar jag känna lite samma sak. Jag kankse inte vill bli inköpare? jag börjar känna att mitt liv känns tråkigt i växjö. Säkerligen inte växjös fel. Utan mitt fel att jag inte gör något åt det. Det känns som det aldrig händer något roligt längre. Jag sitter typ bara i min lägenhet och orkar inte göra någonting. men så här vill jag verkligen inte ha det. Jag vill ha lite action i livet....
Mycket kanske har att göra med årstiden, mörkt och trist och jag längtar till sommaren.
Jag behöver lite pepp på livet, allt är inte alltid roligt. men man måste se positivt!
Känner mig bara deppig och inte sugen på någonting längre!
Vill inte ha denna känslan längre... så snälla hjälp mig! Jag vill ha tips på lite action i livet =)

Puh...it's over!!!

Äntligen har jag haft min redovisning som gick sådär... måste sluta kolla så mycket i mina papper.
tyckte att jag stakade och darrade på rösten med min dåliga engelska.
Men zed sa att det inte hördes att jag var så nervös så jag får lita på henne =)
Jajaa..skit samma.. det är över iaf och tur är det!
Fick tyvärr mega ont i huvudet nu, precis som alltid när jag varit nervös över något! Jobbigt!

aldrig, aldrig, aldrig.....

Blir så trött på mig själv. Så fort jag ska göra något så tar det så jäkla lång tid. Sitter just nu med en engelskaredovisning som är i morgon. Vi ska redovia om att vi jobbar på ett företag och göra en presentation om företaget och min roll i företaget. Låter superenkelt tycker jag.
Satt och skrev ner lite vad jag skulle säga, sen läste jag igenom det. Blev typ 2 minuter och det ska vara 10!!!
Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mer..... Jag kommer göra bort mig totalt på redovisningen imon. Alla andra kommer stå och berätta en massa och jag kommer staka mig fram på dålig engelska i 2 minuter...
Jag är sämst!

Födelsedagsferre

I Lördags hade Anna sin 26-årsfest. Kände tyvärr stress hela dagen. bjarne kom på förmiddagen och vi rusade iväg in till stan för att hitta present till födelsedagsbarnet. Kutade hem och fixade käk och klockan var ca 15.15. Då var det bara att snabbt hoppa in i duschen för att sedan klura ut vad fan man skulle ta på sig då jag tyvärr inte hittade något av värde till mig själv på stan.
efter mycket ombyte bestämde jag mig för vad jag skulle ha på mig och det var bara att fixa resten...hår och smink!
när klockan slog cirkus 16.15 fick jag rusa upp till Anna eftersom jag lovat att hjälpa till med exotisk bricka. Vi skyndade oss så mycket det bara gick, sen rusade jag ner till mig igen för att fixa klart mig själv vilket jag inte gjorde innan.
kvällen startade med att jag och Bjarne tog oss en fördrink för att stressa ner mig, innan vi gick upp en trappa för fest!!!
Tack och lov så blev festen lyckad och jag hade super skoj. Mycket skvaller, snack, goda exotiska frukter, kyckling, sköna människor, mycket dricka och TP blev kvällen kanon.
Va ju tyvärr en aning irriterad på Tina (andra grannen) som va helt jävla as packad. Gick runt och skröt om hur mycket hon druckit och skulle dricka...Hmm..fem år eller?!!! Sen skulle hon givetvis komma upp med pudlarna som slutade med att glas vältes ut och stella blev uppspelt. Varför ska man ta upp två hundar en trappa där det redan finns en och det är massa människor? Hmm..jo för att få visa upp dem. Jag hatar pudlar! i af hennes... eller det är inte hundarna. det är faktiskt synd om dem det är Tina som är the big problem!
Efter att Tina legat i Annas säng i ca 2 timmar för att ringa taxi gav hon upp, blev sur och gick hem. Jag och Anna sprang ner till henne för att låna en madrass till annas kompisar, då vi själva fick gå ut i bilen för att hämta den. Tyvärr fick vi inte upp bagageluckan vilket ledde till att vi blev anklagade för att pajat hennes bil..hmmm!!! Och vi fick dörren slängda i ansiktet...störd!
Jajja...det blev iaf skönt när hon gått hem och vi fortsatte festen till runt 3 tiden.
Sliten igår kan jag ju säga...inte bakis (drack hyfsat lugnt) men trött som fan...
Jag och bjarne kollade på Titanic och käkadefrulle sen sov vi typ resten av dagen...hehe.. *härligt*

Hannas Avskedsfest

Usch det låter så hemskt med ordet avskedsfest. Låter som mitt hjärta aldrig mer ska komma hem. Men det är ju bara två år sen är Hanna tillbaka i Sverige igen.
Helgen bestod alltså av fest i Göteborg med ca 40 personer, för att säga hejdå till Hanna som ska till Australien och plugga. Jag hoppas att jag kan åka och hälsa på henne snart. Kommer sakna dig sjukt mycket gumman!

Först va vi på restaurang och käkade en underbar middag med en massa öl till det. Sen drogs det vidare till park lane för vidare festande. Landade väl på hemmaplan runt halv fem tiden då det fick jagas taxi, följa vänner hem och trängas...hehe.




        
        



Nyår

Lite sent att skriva om nyår, men ville väl egentligen bara säga att det var mycket trevligt. Kanon mat i mängder, god dryck och härligt sällskap. Kunde nog inte bli bättre!
Några nyårslöften blev det däremot inte. Jag håller dem ändå aldrig och varför ska man göra det just på nyår? Går väl lika bra att ta ett löfte när som på året!

Sweet

RSS 2.0