Dagen med stort D

Whihii, idag är det äntligen festen på slottet och det ska bli sååå otroligt roligt att få klä upp sig, sminska sig och göra en in håruppsättning. Det är så roligt med sådana fester när alla är så super fina =)
I torsdags var jag och Bjarne på stan så han köpte sig en super fin kostym med väst och allt till. Så stilig karl man har =)
Nä nu ska jag käka lite gröt och sen springa en sista runda på stan för inhandling av strumpebyxor. Jag köper nog både svarta och hudfärgade annars kommer jag ångra mig.
Puss så länge...

Vad tycker du?

Jag har som sagt fruktansvärt svårt att bestämma mig för om jag ska ha svarta eller hudfärgade strumpbyxor på mig imorgon. Därför har jag provat båda och fotat.....
Hon i affären tyckte att jag skulle ha svarta, Vad tycker du?

  
 Alternativ 1

 Alternativ 2

GALEN

Gahhaaaa, jag blir tokig på mina gadrober. Det spelar ngen roll hur jag organiserar i dem så blir det ändå inte bra. Jag får inte plats med kläder, jackor och skor i fem gadrober. Jag behöver helst 10 till. Men helst av allt vill jag ha ett helt rum som gadrob som farmor alltid har haft. IDr var det minsan ordning och reda bland kläder, jackor och skor. Vill med ha!
jag har flyttat ner en massa skor till källaren, men jackor och sånt vill jag inte ha där nere, är rädd att de kommer luckta så illa och inte ens gå bort i tvätten.
Någon som är duktig på ordanisation i gadrober får ni gärna tipsa eller komma hit och hjälpa mig =)

beslutsångest

jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha svarta eller hudfärgade strumpbyxor på mig till min nya klänning som är svart. Jag ska även ha svarta skor... hmmm
Min fråga är - Vad tycker du?

shopping

nu ska strax jag och älsk iväg och shoppa lite till festen på lördag.
Jag MÅSTE hitta några fina smycken.
Armband och örhänge är de som gäller....
Men först blir de kokt kyckling och broccoli i magen *mums*

This is What Kind Of Flower I am

Jag är en påsklilja =)

"You have a sunny disposition and are normally one of the
first to show up for the party. You don't need too much attention
from the host once you get there as you are more than
capable of making yourself seen and heard."

I am a
Daffodil

What Flower
Are You?



pencillin

nu är jag inne på min 4:e dag med pencillinkur, bara 6 dagar kvar =) Problemet är ju bara festen på lördag. ska jag behöva ha en nykter kväll på min egen examen??!!! *gråter*

Shopping

I söndags blev det en tur på stan med baby för inhandling av diverse saker till helgens fest på slottet. Jag fann mig en klänning som var super fin och för en gång skull satt hyfsat bra på MIG! first time in my life?!
Trodde att jag skulle kunna ha mina skor som jag hade på balen men de va inte ett dugg snygga till klänningen så jag måste ge mig ut idag eller nåt för att inhandla new shoes, men även några fina smycken som passar till klännigen =)


mobil-lista

Hittade en rolig grej... så hämta din mobil och gör det du med =)

Har du pussat nummer 2?
Nopp, de har jag inte gjort

Vad har du för relation med nummer 20?
En i min gamla klass, vi hade en galen tid ihop...hahaa

När ska du träffa nummer 30?
Jadu Barro, när ska vi ses? hehee

Är nummer 18 söt?
Annica är super söt på alla sätt och vis =)

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Oj de va så längesen jag träffade han första gången. Men han har alltid varit snäll så jag antar att jag tyckte det va en rar pöjk...hahha

Gillar du nummer 14?
Ja det gör jag verkligen. Det är min helt underbara vän Angelica ♥

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Yes, everyday.. Amelie grannen =)

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Hmm.. kiropraktorn... ja egentligen borde jag träffa han NU. men ingen ekonomi till det för tillfälligt.

Är du nära vän med nummer 23?
Gynekologen...nja, det beror på vad som menas med nära vän ;)

Har du gått på bio med nummer 4?
Vaktmästaren på katedralskolan.... Varför har jag inte raderat det nummret? det var till ett gammalt projekt om jämställdhet jag gjorde där!

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Nej nej, det är en kompis pojkvän

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Jadu, om skolan, helgen, fester.. en sån jag nte rikigt vet vad jag ska säga till?!

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
En kille jag umgicks med när jag bodde i Karlskrona. Kan tänka mig att han redan fått kramar


Vad har du och nummer 24 för relation?
Becka en kompis hemma så jag inte pratar allt för ofta med längre om jag ska vara ärlig.

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Brangen (ex:ts kompis) hade jag kunnat göra mycket med...Mohaha

Vad är det bästa med nummer 8?
Ja vettifan... Säker dukig i skolan eller nåt?!

Brukar du och nummer 16 träffas?
Vi gjorde det när jag bodde i karlskrona, men nte längre tyvärr.


Inte så smart

Ibland när jag tänker så blir det inte alltid helt rätt. "Råkade" byta lösen och användarnamn och tyckte att jag var jätte smart. Men hur fan ska ni kunna läsa den då? Skickade iof lösen till era mail, men hur ofta kollar man just den då? Många har ju flera mail och jag kanske skickat fel... Jaja. nog om det. J
ag sätter iaf lösen igen inom en vecka så vill du fortsätta läsa min blogg så säg bara till så får du anv. o lösen.

Puss & Hej

märkligt

I onsdags kväll gjorde jag som sagt kladdkaka som jag bjöd på i torsdags för att detta var min sista dag på jobbet. Jag trodde även att fredagen skulle vara början på mitt nya liv med titeln arbetslös.
Jag har känt mig stressad och livet har helt enkelt inte känts speciellt roligt dåjag inte vetat hur jag ska få ett nytt jobb som jag kan få en inkomst så jag kan betala mina räkningar. Jag har till och med börjat planera att flytta hem till Smålandsstenar till mina älskade föräldrar. Denna tanken har varit väldigt jobbig då jag inte vill et flytta ifrån min underbara pojkvän och mina otroligt goa kompisar som helt enkelt är bäst, DU!
någon timme innan jag avslutat mitt projekt med lagret kom en på jobbets systerbolag fram till mig och frågade om jag vill jobba för dom imon (läs idag). Självklart blev jag överlycklig. En dag är bättre än ingen dag! Det dröjde ungefär en halvtimme och han kommer fram igen. Han erbjöd mig en tjänst hos dom i en månad och det känns som jag är världens lyckligaste på denna jord. Vad det är för arbetsuppgift kommer stanna inom mig och för alltid vara min lilla hemlighet. Hahah. Jag kommer aldrig erkänna det, så Nej du behöver inte fråga för det hjälper inte! ; )
Idag är alltså dagen då mitt nya liv på mitt nya jobb började och det länns helt underbart!

KLADDKAKA

Ohoo shit asså. jag har gjort kladdkaka nu ikväll bestående av 16 ägg, 10 dl socker, 18 dl mjöl, 800 g margarin, 800 g mörk blockchoklad. jag hoppas det ska räcka till de hungriga grabbarna och tjejerna på jobbet imon för då är det min sista dag =(

Sorry

Det är ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Det har lixom inte funnits så mycket tid för det. Men ska försöka hinna med ett inlägg imon som förmodligen kommer bli ganska långt =) (om jag minns allt som hänt de senaste veckorna)

Filmtips...

..som Barro skrev om i sin blogg PS. I love you, det var den värsta film jag varit med om i hela mitt liv. Det var den finaste film jag varit med om. det tog max 5 min sen grät jag mig igenom hela filmen. jag var till och med tvungen att ta en paus för jag orkade inte gråta mer. Så är i sugna på att gråta så kolla på den.
Herregud

Duktigt...

...nja kankse man inte kan kalla det med jag KLARADE tentan i strategiskt inköp ÄNTLIGEN!!!!!

RSS 2.0