What?!

Jag är glad att jag kom bort från skithålan Smålandsstenar. Hade jag bott kvar där hade jag säkert varit en nerknarkad alkolist som bott på en parkbänk mitt i centrum.
För det är så mycket skit som händer där och det förvånar mig inte om jag varit delaktig i skiten om jag fortfarande bodde där och umgicks med de kompisar man hade där då.
Nä fy fan... det hoppas jag verkligen inte att jag gjort!
Iaf... natten mellan söndag och måndag... runt halv fyra tiden blev en 21-åring skjuten mitt i centrum. Vid mitt kära Göstas (café). Han hade tydligen besök av tre personer och de hade en uppgörelse vilket ledde till bråk och han blev nerskjuten. jag är nog ganksa säker på vem det är som blev skjuten. (Han är iof 23 år, men medierna brukar inte skriva rät ålder så?!)  Innan han började med all skit så var han en jätte snäll och omtänksam person som inte skulle kunde skada någon. En person man inte kunde bli osams med. Och nu.... asså va fan?
Men visst, jag gör ju bara en gissning. Är ju inte säkert att det är han, men det är så mycket annan skit han gjort de senaste 4 åren, så det förvånar mig inte!

Kan även berätta att de två som rånade Kindbloms som jag skrev om för ett tag sen, har åkt fast. Också gamla kompisar. Vem fan rånar i sitt eget samhälle?!!!


RSS 2.0