Vädurens horoskop 2009

Året lovar framgångar och trevliga överraskningar i det sociala livet, i kärlekslivet och i yrkeslivet. 2009 innebär för väduren nya början inom var och en av de här områdena. Vad gäller din hälsa, bör du ha hand om den - något som du kan börja göra redan under januari 2009. Är rätt och motionera. Undvik all psykisk, mental eller fysisk stress.

För Väduren innebär 2009 mycket kärlek och romantik. Från och med Januri och fram till Mars, finns det någon som önskar ha din uppmärksamhet och ditt intresse. Denna någon kommer att försöka att göra allt för att vinna din respekt och ditt gillande. Detta har en positiv effekt på dig. Helt plötsligt, skulle du vilja eliminera alla hinder. Du gör allt för att bevisa att du är värd den här personens respek. Du gör de nödvändiga förändringarna och du kan räkna med en långvarig och mycket lycklig kärleksrelation.

Under 2009 ställs du inför viktiga beslut i ditt yrkesliv, på grund av de två förmörkelserna som sker i ditt tecken. Förmörkelser associeras ofta med förändringar. Den första förmörkelsen sker under mars månad och då står det plötsligt klart för dig vilken inriktning som du skulle vilja ta i yrkeslivet. Du kommer inte att nöja dig med detta. Du kommer att fundera över alla nya möjligheter som finns. Den andra förmörkelsen sker i september. Då känner du dig mogen för att säga upp dig och börja med ett nytt projekt eller ett nytt arbete. Det kan hända att du samtidigt kommer att bryta med gamla arbetskamrater.

2009 utlovar en otrolig romans för alla som är födda i Vädurens tecken. Ditt kärleksliv kommer att kulminera med en stor förälskelse och en underbar kärleksrelation. Du kommer att se allt med nya ögon och livet kommer att kännas underbart för dig. Den här nya personen som du möter är helt ny för dig, och du kan hindras av de lågor som fortfarande brinner för den gamla eller nuvarande partnern. Kanske kommer du att tveka innan du är mogen att kasta dig i den nya drömprinsens armar. Familjen och vännerna kommer inte att stödja Väduren. Trots detta, verkar detta vara den första chansen i ditt liv, kanske till och med den enda då du verkligen har hittat Mr. Perfect. Det är upp till dig om du vill ta den nya chansen eller inte. Du vet bäst vad du känner.

De stora avgörande besluten är lättare att fatta i december och inte heller behöver du oroa dig för vilka konsekvenser de här besluten har. Du förbereder dig för 2010, ett år som kommer att överraska dig eftersom många förändringar kommer att ske under detta året.Oavsett vilken väg du kommer att ta under 2009, blir 2009 ett minnesvärt år som du aldrig kommer att glömma bort.(hämtat från twice.se/horoskop)


*julen 2008*

dagen före popparedagen
kyrkan arangerar alltid ett tåg dgen före julafton som de kör runt med genom hela byggden. (syns tyvärr inte så mycket)

      

julafton
en stillsam och mysig julafton. julklapparna till mig innehöll bla:
klänningar, tröjor, sockar, parfymer, glastomte, dvd-film, locktång, smycken och MASSA pengar m.m. TACK kära ni.

           

juldagen
"förfest "hos Linda sen vidare till parken (meningen va förfest hos johanna men vi kom inte så långt innan taxin kom då vi inte var klara så de blev jag, linda och malin) (typiskt oss) 

        

annandagen
mina farbröder, mostrar, kusiner, kusinbarn och farfar hade julmiddag i ett klubbhus (tradition farmor alltid haft)

                                        

perfekt, verkligen!

gårdagens händelse önskar jag aldrig hade hänt. men det menar jag min fina vurpa. Vaknade med en ond hälsena som är MEGA svullen. förmodligen fick jag en bristning i där när jag ramlade. Kan erkänna att jag mycket hellre hade behållt mitt nack- och ryggonda än å inte kunna gå...
måste åka och handla maten till imon och det blir inte lätt när jag inte kan stiga ner på foten utan att halta mig fram. vilket slut på detta år. Jag hoppas att det nya året blir början på ett bättre och friskare liv!! snälla!

plötsligt händer det...

vaknade och hade fortfarande ont i nacke/rygg men tog mig ändå till jobbet. Det har varit en oehört lugn arbetsdag bestående av endast kaffe och flygning av en "fluga". Jag har alltså inte jobbat någonting men ändå fått betalt en hel dag. Härligt! Värre blir det imon tror jag....
På lunchen åkte jag, Tom och Thomas iväg och handlade mat, men när Thomas låste upp bilen knuffade Tom till mig lite lätt och sen tittade han bort i cirkus 2 sek, när han sedan tittade mot mitt håll igen sa han "va fan tog du vägen" och tittade ner på marken och där låg jag...hahhaa. Jag halkade alltså när han kuffade mig. Snacka om vurpa. men det roliga är att mitt rygg/nackont blev mycke bättre...hahah. Fick däremot ont i mitt knä och sidan av benet, med mega blåmärken...*snyft*

nackspärr

igår på vägen tillbaka till växjö fick jag nackspärr och det är inte alls roligt. Idag är det värre så jag hoppas att det blir bättre tills imon eftersom jag ska jobba då! jag är stel som en pinne och ont gör det =(
Uppdatering kring julen med bilder kommer nån dag =)

Äntligen klar

igår gick jag på stan och inhandlade de sista julklapparna. Skönt att ha det avklarat så jag slapp springa på stan idag för det hade jag aldrig hunnit med.
Jag fick även jobba över nån timme idag så nu känner jag mig lite halvt stressad. Ska tvätta nu och packa allt så det är klart tills imon. För när jag slutar imon ska jag bara hem och duscha snabbt sen kommer brorsan och hämtar upp mig och så bär det av till Smålandsstenar. Åhåå.. det ska bli så skönt att få komma hem och bli lite ompysslad. Känns som det va jätt längesen jag var hemma nu!

Myskväll med girlsen ♥

Efter jobbet åkte jag hem. tog mig en snabbdusch och slängde i mig lite mat, sen hämtade jag upp mikis och vi handlade med oss lite godsaker att tugga på och dricka!
Väl hos zed satt vi och skvallrade om diverse saker och kollade på SATC-filmen (nä, jag har inte sett den innan).Jag tycker att den va bra faktiskt. Kan förstå om de som verkligen älskar serien älskar filmen också. För den får ju faktiskt ett väldigt lyckligt slut!! =)
Kom hem strax innan 23.00, då var det livat i huset. Grannen hade fest IGEN för säkert 10:e helgen i rad nu. Börjar faktiskt bli lite trött på det nu. Det går bra så länge de håller sig i lägenheten men när de står i trappuppgången och skriker är det inte så rolgt för den som faktiskt vill sova runt den tiden! Ungdomar!!!
Vill ju inte klaga heller och låta som en sur tant men fortsätter det många veckor till får jag nog göra det. Spott låg det i trappuppgången också tillsammans med utspilld öl. Det lucktade inte smultron kan jag säga!

Nu har jag precis ätit mig frukost och kollat på julkalendern och tänkte göra mig i ordning för en shopping runda på stan. Måste hitta de sista julklapparna och sen tycker jag att jag förtjänar nån fin klänning eller tröja eller nåt annat fint, Visst?!!!!  =)


julgodis

känner mig så pass pigg att jag är redo för att göra lite julgodis ikväll.
så är ni sugna att provsmaka är det bara att kika förbi =)

märkligt sätt att bli väckt på...

ja, att vakna av en en hög smäll och flyga in i väggen är väl ändå ett konstigt sätt att vakna på?!
Jag fattade ingenting men gick iaf upp och gjorde mig i ordning för jobbet. Väl på jobbet berättade jag för Malin om vad som hänt och hon va säker på att det var mina spöken i lägenheten som visade sig eller att jag yrade pga att jag är sjuk.
Sen får vi höra att det varit jordskalv. JAG VAKNADE AV ETT JORDSKALV!!!!

ännu värre

idag är förkyldningen ännu värre och jag vaknade med feber =( Inte alls skoj. Trots detta gick jag och jobbade idag. Får inte missa en minut på jobbet. Jag tog med mig lite pappersarbete hem nu som jag ska fixa när jag sovit en stund. För jag är helt slut i kroppen och orkar knappt skriva här ens. Ögonen är alldeles tårögda så det ser ut som att jag gråter. Så en tupplur är på sin plats nu...
Hoppas ni mår bra iaf........

sjuk

när jag vaknade idag hade jag jätte ont i halsen och är täppt i näsan.
jag nyser som en galning hela tiden. *jobbigt*
Jag får verkligen inte bli sjuk nu, för jag måste jobba!!

helgen skriver jag om nån annan dag när jag hämtat min kamera hos barro...
men den var kanon! Tack vännen för en supertrevlig kväll =)
Puss

Snöööö

vaknade för ett tag sedan och tittade ut. Det har kommit hur mycket snö som heslt och det snöar fortfarande. Åhåå, va mysigt. Jag älskar snö. Det kommer nog bli en vit lucia iaf =)
Nä, nu är det strax dags för jobb då jag ska börja fem timmar tidigare för att ändra priser.
Hoppas ni får en underbar dag i snön =)

7 dagar kvar...

precis, det är endast 7 arbetsdagar kvar tills jag är arbetslös. Detta känns helt underbart. Tänk att slippa få gå upp tidigt på morgonen, kan hitta på en massa roliga saker hela dagarna och behöver inte gå och lägga sig tidigt på kvällarna. Jag blir helt enkelt fri till att göra vad jag vill, när jag vill.
ok. detta kanske är skönt i en vecka, men sen kommer jag klättra på väggarna. Hur ska jag kunna hitta på något när jag inte har någon inkomst? Hur ska jag kunna sova om nätterna när jag bara kommer ligga och vara orolig över framtiden?
Nej, jag måste hitta ett jobb snarast möjligast. Jag har verkligen sökt hur många jobb som helst, men får verkligen inget. Jag är rädd för att det snart får bli en uppsägning av min underbara lägenhet och en flytt till mamma och pappa.
Kan ingen bara hjälpa mig att få ett jobb. Vilket jobb som helst!!!!!!!!


8/12-08

Då var det måndag igen med massor utav jobb. Startade dagen på jobbet kl 7.00 till 13.00. Sedan var det bara att åka hem för en dusch och lite käk för att sedan åka på fika hos Barro. Mycket trevligt =) Vi kom iaf fram till att det blir Grace på lördag.
Vid 16.00 bar det iväg till jobbet igen för inventering tillsammans med Malin. Nu är jag hemma och måste sova för jag är super trött!
GodNatt på Er...PöSS



helgen är över...

Helgerna går alltid så fruktansvärt fort. Varför är det så?
Det har iaf varit en bra helg och det är huvudsaken.
Sovtime nu så jag orkar gå upp imon till jobbet!
Sov så gott alla söta ni!


jag får inte...

vaknade för en gång skull av väckaklockan på morgonen. brukar annars vakna ungefär 5 minuter innan. Vaknade iaf med halsont och kände mig allmänt tung i huvudet. Det är inte ofta jag tar huvudvärkstabletter men strax efter frukosten på jobbet var jag tvungen. Nu börjar jag känna av det igen tyvärr och jag får verkligen inte bli sjuk!
Kan även meddela att jag jobbar över massor nu. Camilla är i Thailand så jag får sköta lite av hennes arbete också med fakturor och andra administrtiva arbetsuppgifter. Det är super skoj =)
Nästa vecka (eller start imon) blir det inventering för hela slanten efter att jag jobbat klart mina ordinarie arbetstimmar. Det innebär mycket övertid både eftermiddagar och kvällar. Skönt när lönen kommer. Det här behöver jag!
Nu ska jag göra mig en kopp te och krypa ner under en filt i soffan och läsa en god bok eller se på tv!
Trevlig kväll på er =)

sällskap

jag är hur trött som helst pga att jag inte kan sova om nätterna.
Jag längtar efter min säng, men jag längtar ännu mer efter Er, mina fina vänner.
Önskar att alla jag känner vore hos mig nu!

valt en väg

Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om att jag stod inför ett stort val. Jag har nu valt en väg och jag är för tillfälligt så rädd att hela jag skakar av skräck. Men jag är ändå så säker på att jag valt den rätta vägen. Tror det är skräcken för den kommande förändringen som gör mig rädd och osäker.
Men det är endast tiden som kan utvisa om jag valt rätt eller fel....

RSS 2.0