home sweet home

Jag har som sagt varit hemma i Smålandsstenar och hälsat på la familia.

Måndag:
dagen startade inte så bra som jag hade hoppats på. Skulle köra hem brorsans bil till honom och sedan ta tåget vid 11-tiden. Vid den tiden kan jag säga att det inte finns gått om parkeringsplatser. jag körde runt som en galning för att hitta någon plats hyfsat nära honom. Blev dessutom jagad av en plogbil hela tiden vilket gjorde mig ännu mer stressad. Tillslut kom jag på att jag kunde ställa mig på grusplanen ungefär vid stationen. först råkade jag ställa mig där det endast var parkering för personalen på sjukhuset, så jag fick flytta på mig i all stress. sen sprang jag till biljettautomaten som då var ur funktion. (detta händer endast mig). Då var det bara att börja jaga parkering igen. tillslut hittade jag en vid mikis. men då va klockan så mycket att jag inte skulle hinna släpa på min väska ända till stationen (för det är ju så långt. haha) men jag hade ju faktiskt nackspärr också. Tur i oturen va mikis hemma och va så snäll och körde mig till tåget. Tack babe♥ Tillslut satt jag på tåget på väg hem =)
det blev en lugn eftermiddag och kväll med bara massa promenader.

Tisdag:
Upp tidigt då jag och mamma begav oss till Ullared. Shit va jag handlade. det blev klänningar, kjol, linne, kofta, tröja, två par skor, väska, lampa, diverse nödvändiga prylar samt linser. (skulle köpt nya glasögon också men efter miljoner provningar och timmar senare tröttnade mamma på mig och vi åkt hem)

Onsdag:
Förmiddagen blev en lååång promenad ensam
                         

efter promenaden blev det lite mat och dusch för att senare gå till Lindas jobb och hälsa på lite. Vi avslutade kvällen med en fika på göstas.
     

Torsdag:
mamma, pappa och jag begav oss iväg till Jönköping IKEA! Där shoppade jag loss med en ny klädsel till min soffa (tyvärr tror jag att det är fel så jag måste lämna tillbaka det)
Sen bar det iväg mot växjö där sista stoppet för mig var! Härligt att vara hemma igen men det har varit underbart att vara hemma.

Då mamma och pappa har ett "gym" i huset har jag även tränat en hel del på dessa maskinerna =)
 

my day

Tack girls för en mycket trevlig kväll igår. Härligt att bara få umgås med er. Ni är bäst!
Tanken va att jag skulle åkt hem idag men vaknade med världens nackspärr och fick därför
ändra om i min planering.
hemresan får bli imon istället men det spelar egentligen ingen roll då vi ändå inte skulle hitta
på något särskillt imon.
Så dagen har ägnats åt att kolla på 100 avsnitt av one tree hill (nästan iaf), packat, pratat i telefon med mamma och pappa, mikis, henrik, bjarne och amelie, tagit ett varmt bad, haft besök av zed och johan, betalat räkningar,  pratat med togge och chirre på msn, ätit och diskat. Nu tänkte jag dra mig mot sängen och läsa i min underbara eller rättare sagt hemska bok och sedan sova så att jag orkar upp imon. Mitt tåg går vid 11 och jag har alltid så mycket jag måste fixa med på morgonen. det är konstigt det där. Hehe
Ni får ha en underbar vecka så återkommer jag i bloggen med en uppdatering i ord och bild till helgen =)

önskan

   

 

(bilder säger mer än tusen ord ;)

I just don´t know what to do with myself

Why do I keep counting days?
belive me
read my dreams
read my mind
I want to smile
and really mean it!
It´s hard to explain
I want to forget
Gotta leave my troubles behind
but it is not so easy!
your disgust, you destroyed everything
how could you?


amelie

den här söta asken med gelehallon fick jag av amelie





Tack snälla söta du. Små saker betyder mycket för mig!

fredagen den 13:e

är verkligen min otursdag! Bettan startar inte!!!


jag måste få tag på en bil tills imon för jag börjar jobba kl 6.30!
(fick för övrigt ställa in ett möte på andra jobbet idag pga av bilen)

internet

bara jag som haft intenetproblem ikväll?
skriver massa imon på min lediga dag, promise=)
sov så skönt godingar!

SKOR !!!

Åhåå, jag är verkligen sugen på att köpa en massa nya skor. Här är några exempel på skor jag vill ha.
Vilken är din favorit?


lösen

skulle bara meddela att jag tänker sätta lösen på min blogg nu. (om ca en vecka)
så ni som vill fortsätta läsa får lägga en liten kommentar om det =)
tack å hej leverpastej!

sömnlös

igår gick jag upp ganska tidigt och ansträngde mig att vara vaken hela dagen för att jag skulle kunna sova ordentligt hela natten då jag skulle upp och jobba idag.
Tyvärr så mådde jag inte bra igår heller. jag hade fortfarande ont i magen, jag var yr och hade så ont i huvudet på kvällen att jag ringde och sjukanmälde mig igen.
det gjorde jag alldeles rätt i för jag har inte sovit någonting i natt nästan. vaknade halv ett första gången, låg vaken nån timme sen vaknade jag halv tre och låg vaken till minst halv sex, så idag är jag ganska trött måste jag erkänna. Och jag har fortfarande ont i magen =(
men imon är det jobb som gäller antingen jag mår bra eller ej. 8.00-19.00 är det som gäller. fredag 6.30-15.00 och söndag 14.00-21.00 (tror jag det var?!)
nu ska jag vila mig lite innan jag ska åka och besikta min käre bettan! Hoppas hon mår bättre än jag iaf!


helt slut

Har i stort sett sovit sen i lördags natt och det konstiga är att jag fortfarande inte känner mig utvilad.
jag somnade direkt när jag lagt mig efter en runda på grace och vaknade vid elva tiden. käkade då fruktost och gick och pysslade lite. Sen blev jag mega trött och somnade igen. vaknade och mådde illa, sen va det bara att springa mellan sängen och toan för att spy resten av kvällen. jag sov hela natten till måndagen ringde och sjukanmälde mig till jobbet på morgonen och somnade sen om och sov hela måndagen och hela natten tills idag och ändå är jag trött.
idag har jag iaf diskat upp all min disk och fått i mig lite lagad mat (kokt fisk och potatismos). det tog på krafterna kan jag säga. Det får strax bli sägen så att jag orkar upp vid fem tiden imon för halv 7 börjar jag jobba!

det värsta är att jag fortfarande inte känner mig bra. mår lite illa och är yr och konstig! Hoppas jag mår bättre imon!!!


RSS 2.0